аха.аз бях.не малко ми направо си бях за семинарията колега.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA
Collapse
X
-
Ако четете постовете ми, трябва да сте прочели че бях на работа....така че мен не знам защо сте ме чакали въобще..написах 6 пъти и в двете теми че съм на работа.
stiflyr му имам телефона, но след като аз няма да ходя нито в Ямбол, нито на летището какъв е смисъла да му се обаждам...може би който беше там, той да му се беше обадил. Друг не е изявявал желание за среща, така че няма кого да обвинявате. Чудя се и защо колегата от Ямбол е пътувал насам...в Ямбол нямаше ли среща днес? Жалко че човека се е разкравал и въобще че е предприел пътуване насам..след като то в Сливен нямаше уговорена среща...Имаше предложение само...Дори в момента никой няма да пише, че не е могъл. Никой ли не разбира, че срещи в Сливен одавна няма и няма и да има, поради незаинтересоваността на много хора в срядите цяло лято. Евала на Тишо, на stiflyr, Xman, Мирела, че единствени те дойдоха на повече от 2, че дори и на повече от 4-5 срещи....Но не очаквайте пак да дойдат...Дано на някоя регионна среща СТЗ-ЯМБ-СЛ се съберем отново...
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеАко четете постовете ми, трябва да сте прочели че бях на работа....така че мен не знам защо сте ме чакали въобще..написах 6 пъти и в двете теми че съм на работа.
stiflyr му имам телефона, но след като аз няма да ходя нито в Ямбол, нито на летището какъв е смисъла да му се обаждам...може би който беше там, той да му се беше обадил. Друг не е изявявал желание за среща, така че няма кого да обвинявате. Чудя се и защо колегата от Ямбол е пътувал насам...в Ямбол нямаше ли среща днес? Жалко че човека се е разкравал и въобще че е предприел пътуване насам..след като то в Сливен нямаше уговорена среща...Имаше предложение само...Дори в момента никой няма да пише, че не е могъл. Никой ли не разбира, че срещи в Сливен одавна няма и няма и да има, поради незаинтересоваността на много хора в срядите цяло лято. Евала на Тишо, на stiflyr, Xman, Мирела, че единствени те дойдоха на повече от 2, че дори и на повече от 4-5 срещи....Но не очаквайте пак да дойдат...Дано на някоя регионна среща СТЗ-ЯМБ-СЛ се съберем отново...
миии среща имаше ма на bmw форума - и тишо беше много прав ,като каза че след това ще се започнат приказки от детски род единственно число - нали знете повече не очаквайте нещо от мене - в сливен клуб алфа ромео няма - или поне вие не сте от негоalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
А пролетта като се събирахме аз, Trouble i Stiflir, ти къде беше???
Да не говорим ,че на пролетния събор и на Италфеста бях само аз от Сливен! А си седнал да ми говориш, че в Сливен нямало клуб Алфа Ромео. -Поста е отправен към Сергей ГиговLast edited by Xman; d.m.y г., 15:17.АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщениеА пролетта като се събирахме аз, Trouble i Stiflir, ти къде беше???
Да не говорим ,че на пролетния събор и на Италфеста бях само аз от Сливен! А си седнал да ми говориш, че в Сливен нямало клуб Алфа Ромео. -Поста е отправен към Сергей Гигов
вярно че ми се е случвало и то доста често да не идвам на срещи , но винаги съм имал основателна причина, от сега нататък обаче и без такава пак няма да дойда
а ти като си толкова по срещите защо не дойде вчера на летището ?или ще ми се оправдаеш че си бил на работа или на село или ти е било студено или кво >?Last edited by Sergey_gigov; d.m.y г., 18:19.alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщениеА пролетта като се събирахме аз, Trouble i Stiflir, ти къде беше???
Да не говорим ,че на пролетния събор и на Италфеста бях само аз от Сливен! А си седнал да ми говориш, че в Сливен нямало клуб Алфа Ромео. -Поста е отправен към Сергей Гигов.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщениечакай малко май ми се струва че нещо се опитваш да ми се скараш малко - я да те попитам - ти на колко феста си ходил , на колко събора си ходил , на колко сбирки си идвал като цяло - аз май мога да ти отговоря че всичките взети заедно се броят на пръстите на едната ти ръка - не ми се прави на голяма работа
вярно че ми се е случвало и то доста често да не идвам на срещи , но винаги съм имал основателна причина, от сега нататък обаче и без такава пак няма да дойда.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеКАРБ е съвсем различно нещо от срещиalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщениеда различно е съкращението на КАРБ е клуб алфа ромео БЪЛГАРИЯ - не СливенLast edited by Mirela; d.m.y г., 18:21..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщениеей обаче прав излязах никой не писа като сего писа дали някоой ще идва няколко дена се правихте на луди и точно както казах на другия ден след срещата се разписахте.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
краси за тебе никой нищо не е казал просто става дума серхо писа дали някой ще слиза и никой нищо не пише да напишат поне нямада ивам или имам работа или каквото и да е апак то на другия ден гледаш ли какво става тогава всепи пише защо не е дошъл а и имаше срещта от клуба серго слезе аз му правих компания и онова мом4е от ямбол дойде но подрани малко + не че ми пука дали ще имате срещи на вашия клуб просто исках повече хора да има на лети6тето
Comment
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщениечакай малко май ми се струва че нещо се опитваш да ми се скараш малко - я да те попитам - ти на колко феста си ходил , на колко събора си ходил , на колко сбирки си идвал като цяло - аз май мога да ти отговоря че всичките взети заедно се броят на пръстите на едната ти ръка - не ми се прави на голяма работа
вярно че ми се е случвало и то доста често да не идвам на срещи , но винаги съм имал основателна причина, от сега нататък обаче и без такава пак няма да дойда
а ти като си толкова по срещите защо не дойде вчера на летището ?или ще ми се оправдаеш че си бил на работа или на село или ти е било студено или кво >?
Не си ти човека на който ще давам обяснения защо не съм идвал на срещите. Всеки има право на избор-ако искаш идвай на срещите.АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
Comment