Скоростната ми кутия е долу-само няколко дупки...иначе съм с вас
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от jivomir Покажи съобщениеЗдравейте колеги нов съм във форума.
Кога организирате среща. Моля пишетеМога да ти кажа ОТ кога се организира среща ...
... от много дълго.
Срещите са тегави за организиране, но с твоето появяване вярвам, че ще се съберем, за да се запознаем. Да кажат и другите все пак.
Има раздел Представете се, ако искаш да кажеш повече за теб.
Поздрави и до скорошни срещи146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщениеСкоростната ми кутия е долу-само няколко дупки...иначе съм с вас146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от jivomir Покажи съобщениеЗдравейте колеги нов съм във форума.
Кога организирате среща. Моля пишете
Comment
-
Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщениеА на твойта скоростна каква случка и се случи?АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
А относно състезанието за картери
аз моя вече един път съм го пукал и знам как става , ако целта е кой на бързо ще го пукне и в тва ше съм първи . На бат Серго ше му е малко трудно щот на боксера картера нагоре но той и без това не иска да участва[/QUOTE]
абе той може и високо да е ма като го сплескам и упре в маслената помпа и съм аут за дълго времеalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Кога организирате среща. Моля пишетеalfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Здравейте отново колеги, ако ще има среща от колко часът и кога ще е тя ? Мисля и аз да започна да идвам вече редовно...
Comment
-
Първоначално публикувано от ANGOR Покажи съобщениеЗдравейте отново колеги, ако ще има среща от колко часът и кога ще е тя ? Мисля и аз да започна да идвам вече редовно...
Comment
-
Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщениеА така, само една, че иначе ще ни разнасят из форума, че се събираме всяка седмица
Хубаво, да не е тази неделя, тъкмо и колегата Xman да може да стегне неговата. Може следващата неделя. Времето обещава да е хубаво.alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
Comment