Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз също съм го виждала това GT, но определено не го караше мацка а един дъртак
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• и на мене ми направи впечатление тая алфа ама си мислих че е брера апак тя каква била работата
      не заради друго ама заради това предаване се загледах в алфичката http://www.vbox7.com/play:0c96217c&start=463
      Last edited by gaidata; d.m.y г., 17:08.

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
        не заради друго ама заради това предаване се загледах в алфичката http://www.vbox7.com/play:0c96217c&start=463
        Ще си признаеш ти, че си алфист
        Fiat Bravo 1.9 101 hp TDSoft 1997 - 12.05.2004 R.I.P.
        Alfa romeo 145 Тwin Spark 1.4 16v 103 hp '97 (отзад на багажника под 145 пише едно AUTOSi, ако някой има идея какво е да пише)

Comment

• Той е Алфист отдавна ....снимките на Тиграта с лепенка Клуб Алфа Ромео още са ми на лаптопа. И все пак ГТ има в Сливен, рядко се забелязва, но аз съм я виждал 10-ина пъти нали работя на клюкарско място....
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Аз в това клипче видях повече Алфа Ромео в Мазда-та отколкото в Брера-та. Задно предаване, мощен двигател с интересна технология, доволно висока консумация на бенц и масло , и окачване, което изглеждаше много по-стегнато от на другите две. И като за финал RX-a е "само" 150 килограма по-лек от този тулуп. И за да не е съвсем негативен коментара по външен вид Алфата е класи над двете.
            Аз това ГТ също никога не съм го виждал. Явно трябва да хапвам повече дюнери
            146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

• И въпреки всичко това GT съществува А колеги някой от вас да знае къде мога да си намеря букса за ODB II диагностика ? Щото по нета въпросните вървят със софтуер а аз вече си намерих такъв...
              Alfa romeo 145 Тwin Spark 1.4 16v 103 hp '97 (отзад на багажника под 145 пише едно AUTOSi, ако някой има идея какво е да пише)

Comment

• букса ? само с буксата нема да стане и все пак ако искаш само букса имам .

Comment

• А какво трябва освен буксата ? В смисъл знам че ми трябва лаптоп с COM port или ако нямам такъв адаптер и кабел за връзка под букса визирах кабела.
                  Last edited by ANGOR; d.m.y г., 14:59.

Comment

• Първоначално публикувано от ANGOR Покажи съобщение
                    А какво трябва освен буксата ? В смисъл знам че ми трябва лаптоп с COM port или ако нямам такъв адаптер и кабел за връзка под букса визирах кабела.
                    Ще се вкараш в един филм наречен Латоп с ком порт...и после числата разбираш ли ги кое колко трябва да е, какво означава за да разбереш същността на диагностиката...
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• така е .ако искаш да си диагностицираш мотора ела на самуиловско шосе 22 има сервиз а собственика е маняк на алфа има и диагностика.
                      па може и едно чипче да ти спретнем

Comment

• Да не е при Миро ?

Comment

• Comment

• Първоначално публикувано от chiptuning Покажи съобщение
                            така е .ако искаш да си диагностицираш мотора ела на самуиловско шосе 22 има сервиз а собственика е маняк на алфа има и диагностика.
                            па може и едно чипче да ти спретнем
                            представям си какъв ще е чипа ако става дума за същия "майстор" на алфи доста легенди съм чувал

Comment

• чиповете ги правя аз ! па кво сте чували за миро......си е за вас
                              Last edited by chiptuning; d.m.y г., 15:12.

Comment

• ...

Първоначално публикувано от chiptuning Покажи съобщение
                                чиповете ги правя аз ! па кво сте чували за миро......си е за вас
                                Разкажи ни малко за твоите чипове след като си правиш реклама тук ?
                                BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Working...
                                X