Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• па не видях каде има реклама тук ам както и да е .
    ми например позаинтересоваите се понеже гледам че си сливналия ....кои направи на Лъчо новия Сеат Толедо ...

Comment

• Първоначално публикувано от chiptuning Покажи съобщение
      па не видях каде има реклама тук ам както и да е .
      ми например позаинтересоваите се понеже гледам че си сливналия ....кои направи на Лъчо новия Сеат Толедо ...
      лъчо го е сложил понеже и аз за без пари няма да откажа също каза че тоя чип няма нищо общо с чипа който му е направил келша на стария сеат .... и след като дойде времето да сменя турбото и другите глупости ще видим дали ти ще му правиш чипа или келеша ако ще и братя да сте с лъчо

Comment

• ========
        Last edited by chiptuning; d.m.y г., 16:57.

Comment

• Ехееее, че и Лъчко намесехте ай спрете се а?
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Бе поне се раздвижи темата ....
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

така е .ако искаш да си диагностицираш мотора ела на самуиловско шосе 22 има сервиз а собственика е маняк на алфа има и диагностика.
              па може и едно чипче да ти спретнем
              И аз не съм чувал много хубави думи за въпросния сервиз ... и не вярвам че в Сливен някой може да направи нещо истинско ...
              Alfa Romeo 146 1.6
              По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

• Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщение
                И аз не съм чувал много хубави думи за въпросния сервиз ... и не вярвам че в Сливен някой може да направи нещо истинско ...

странно ми е защо всички сте толкова предубедени ?
                и какво разбираш под това да се направи нещо истинско?
                а ти ходил ли си във въпросния сервиз ? имаш ли лични впечатления ? или като повечето обичате да оплювате без да сте убедени ?
                Last edited by chiptuning; d.m.y г., 17:25.

Comment

чиповете ги правя аз ! па кво сте чували за миро......си е за вас
                  добре айде ще ти докарам мойта кола да и направиш 1 чип да кажа от личен опит дали съм доволен .... колата е субару импреза врх 218 к.с

Comment

• заповядаи няма проблем ...коя година е ? и кои тип мотор е EJ20? и ако ми кажеш с кои букси за диагностика е ? с двете /черна и зелената/ или с 16 пиновата е ?

Comment

заповядаи няма проблем ...коя година е ? и кои тип мотор е EJ20? и ако ми кажеш с кои букси за диагностика е ? с двете /черна и зелената/ или с 16 пиновата е ?
                      трябва да се види щото по документи е 211 к.с в субару казаха че е 218 к.с и че има чип имаш ли омпция да я погледнем има ли няма ли и кое какво е

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
                        трябва да се види щото по документи е 211 к.с в субару казаха че е 218 к.с и че има чип имаш ли омпция да я погледнем има ли няма ли и кое какво е
                        Мотора с означения EG20G e 155kw - 210k.c
                        a EG205 e 160kw - 218k.c.
                        ако тая кола има чип разликата е осезаема ....с чип се качват около 35-40 коня.
                        ела да я видим наи добре.

Comment

Мотора с означения EG20G e 155kw - 210k.c
                          a EG205 e 160kw - 218k.c.
                          ако тая кола има чип разликата е осезаема ....с чип се качват около 35-40 коня.
                          ела да я видим наи добре.
                          Това да не е дизел бе брат
                          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Колеги ще си правим ли среща тази седмица? И ако да на кое място ще я правим...
                            Fiat Bravo 1.9 101 hp TDSoft 1997 - 12.05.2004 R.I.P.
                            Alfa romeo 145 Тwin Spark 1.4 16v 103 hp '97 (отзад на багажника под 145 пише едно AUTOSi, ако някой има идея какво е да пише)

Comment

• Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
                              Това да не е дизел бе брат
                              пич влез в час! колата е с турбина
                              леко се информираи пак и аз нямам спомен да имам брат

http://www.digitaltuning.bg/catalog/...lt.php?id=1529

Comment

• Първоначално публикувано от ANGOR Покажи съобщение
                                Колеги ще си правим ли среща тази седмица? И ако да на кое място ще я правим...

Ами или на Биллата или елате пред магазина
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Working...
                                X