Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщение
    Здравейте колеги , разгледах форумите и не открих никаде тема в която да има нещо свързано с хидравлика а точно относно нея имам запитване . Вчера започна да вие нещо и като вдигнах капака видях че количеството на маслото в казанчето за хидравликата е намаляло и допълних с точното масло но изтече ... Някой може ли да ме информира какво може да очаквам като повреда в смисъл спукан маркуч или семиринг или направо нова хидравлика и някой ако е имал същия проблем би ли ми казал колко му е коствало да го тстрани ?
    може да е някое съединение,маркуч или най лошото рейката да е заминала... но да те успокоя и моята прокапва но е от едно "о" пристени на едни метални тръбички и леко от рейката

Comment

• А как мога да я придвижа до сервиз без да ме дъпрат , в хидравличната система нямам грам масло , как мога да я спра има ли бушон някаде ако има каде е ...
      Упасявам се да не прецакам помпата като работи без масло
      Alfa Romeo 146 1.6
      По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

А как мога да я придвижа до сервиз без да ме дъпрат , в хидравличната система нямам грам масло , как мога да я спра има ли бушон някаде ако има каде е ...
        Упасявам се да не прецакам помпата като работи без масло
        обади ми се

Comment

• Има ли фенове на рали и по-конкретно планинско състезание. Ще има в събота и неделя на Българка..ако някой му се ходи да каже. Може и да го взема с моята кола
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
            Има ли фенове на рали и по-конкретно планинско състезание. Ще има в събота и неделя на Българка..ако някой му се ходи да каже. Може и да го взема с моята кола
            ж неделя е състезаението а събота тренировки.... по добре се гответе за твърдица а иначе съм на българка в неделя

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
              обади ми се
              тая вечер към 8 ще ти звънна
              Alfa Romeo 146 1.6
              По добре гаден , отколкото гладен !

Comment

ж неделя е състезаението а събота тренировки.... по добре се гответе за твърдица а иначе съм на българка в неделя
                На коя дата е в Твърдица!
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• 10-11 октомври. Тренировките на планинското също са диста интересни, не само състезанието в Неделя. Дано поне не вали.

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                    10-11 октомври. Тренировките на планинското също са диста интересни, не само състезанието в Неделя. Дано поне не вали.
                    да доста са интересни едно бяло ево тренировачно миналата година едвам се разминахме .... а полото нацепи един пасат комби ако чудите защо не го караха .....

Comment

да доста са интересни едно бяло ево тренировачно миналата година едвам се разминахме .... а полото нацепи един пасат комби ако чудите защо не го караха .....
                      Явно говориш за нерегламентираните тренировки. При официалните трасето е затворено...

Comment

• рали

аз мисля да отскоча до българка само някакъв ориентировъчен час ако може да ми кажете или цял ден са тренировките.
                        Alfa Romeo 155 1.6TS 16V, 1997 | LPG - ex
                        Alfa Romeo 155 1.8TS 8V, 1995 MY95 Sport - ex
                        Alfa Romeo 156 1.9JTD 8V, 2005 Sport - ex

Comment

• Първоначално публикувано от vesk0 Покажи съобщение
                          аз мисля да отскоча до българка само някакъв ориентировъчен час ако може да ми кажете или цял ден са тренировките.
                          Събота от 14.30.
                          Състезание - Неделя от 10.30ч.

Ако ходиш с кола бъди на завоите час преди старта.

Comment

• ако ходите събота на тренировките пишете да ходим да гледаме заедно ето и едно клипче от миналата година
                            http://www.vbox7.com/play:9374159c

Comment

ако ходите събота на тренировките пишете да ходим да гледаме заедно ето и едно клипче от миналата година
                              http://www.vbox7.com/play:9374159c
                              Ами аз ще съм на този завой, предполагам и ти..ще се видим там ...Това Коцето ли беше...надъхан

Comment

Здравейте колеги , разгледах форумите и не открих никаде тема в която да има нещо свързано с хидравлика а точно относно нея имам запитване . Вчера започна да вие нещо и като вдигнах капака видях че количеството на маслото в казанчето за хидравликата е намаляло и допълних с точното масло но изтече ... Някой може ли да ме информира какво може да очаквам като повреда в смисъл спукан маркуч или семиринг или направо нова хидравлика и някой ако е имал същия проблем би ли ми казал колко му е коствало да го тстрани ?
                                скоро и аз пуках маркучите - огледай я хибаво къде тече под калника от шофйорската страна има една серпентина -свързана е с 2 маркуча - погледни първо тях -ако е някой маркуч резеш го снаждаш с някоя тръбичка стягаш със скоби и бегаш на сервиз да ти сменят маркучите
                                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
                                X