Първоначално публикувано от stiflyr
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Сливен 14:00h - BILLA
Collapse
X
-
А как мога да я придвижа до сервиз без да ме дъпрат , в хидравличната система нямам грам масло , как мога да я спра има ли бушон някаде ако има каде е ...
Упасявам се да не прецакам помпата като работи без маслоAlfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщениеА как мога да я придвижа до сервиз без да ме дъпрат , в хидравличната система нямам грам масло , как мога да я спра има ли бушон някаде ако има каде е ...
Упасявам се да не прецакам помпата като работи без масло
Comment
-
Има ли фенове на рали и по-конкретно планинско състезание. Ще има в събота и неделя на Българка..ако някой му се ходи да каже. Може и да го взема с моята кола
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеИма ли фенове на рали и по-конкретно планинско състезание. Ще има в събота и неделя на Българка..ако някой му се ходи да каже. Може и да го взема с моята кола
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщениеобади ми сеAlfa Romeo 146 1.6
По добре гаден , отколкото гладен !
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщениеж неделя е състезаението а събота тренировки.... по добре се гответе за твърдица а иначе съм на българка в неделя156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение10-11 октомври. Тренировките на планинското също са диста интересни, не само състезанието в Неделя. Дано поне не вали.
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщениеда доста са интересни едно бяло ево тренировачно миналата година едвам се разминахме .... а полото нацепи един пасат комби ако чудите защо не го караха .....
Comment
-
рали
аз мисля да отскоча до българка само някакъв ориентировъчен час ако може да ми кажете или цял ден са тренировките.Alfa Romeo 155 1.6TS 16V, 1997 | LPG - ex
Alfa Romeo 155 1.8TS 8V, 1995 MY95 Sport - ex
Alfa Romeo 156 1.9JTD 8V, 2005 Sport - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от vesk0 Покажи съобщениеаз мисля да отскоча до българка само някакъв ориентировъчен час ако може да ми кажете или цял ден са тренировките.
Състезание - Неделя от 10.30ч.
Ако ходиш с кола бъди на завоите час преди старта.
Comment
-
ако ходите събота на тренировките пишете да ходим да гледаме заедноето и едно клипче от миналата година
http://www.vbox7.com/play:9374159c
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщениеако ходите събота на тренировките пишете да ходим да гледаме заедноето и едно клипче от миналата година
http://www.vbox7.com/play:9374159c...Това Коцето ли беше...надъхан
Comment
-
Първоначално публикувано от stiflyr Покажи съобщениеЗдравейте колеги , разгледах форумите и не открих никаде тема в която да има нещо свързано с хидравлика а точно относно нея имам запитване . Вчера започна да вие нещо и като вдигнах капака видях че количеството на маслото в казанчето за хидравликата е намаляло и допълних с точното масло но изтече ... Някой може ли да ме информира какво може да очаквам като повреда в смисъл спукан маркуч или семиринг или направо нова хидравлика и някой ако е имал същия проблем би ли ми казал колко му е коствало да го тстрани ?alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
Comment