Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Шумен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз пък да се похваля,че днес сложих АгуТо не знам дали е за хвалба,ама няма как при тези цени на горивото

Comment

• От Шумен е от една Автокъща надолу по баира до басейна, точно която е срещу ДАИ. Аз съм във варна през цялата седмица но днеска брат ми ще я води на диагностика в едно сервизче малко по нагоре СС експрес или нещо такова. За дебитомера не съм го проверявал. Вчера едно приятелче я погледнал и от въздушния филтър извадили 2 парцала кво правят там никой не може да ти каже, но след това е нямало подобрение. Странното е че не мисля че е нещо от двигателяпросто от 2000 до 2500 оборота се задъхва и после отлепя нормално. Видео за проблема ще мога да кача чак другата седмица, но се надявам докато се върна петък в Шумен да е добре и да върви. За срещите съм навит събота и неделя съм свободен така че ако е в някой от двата дни през месеца съм там . Днеска като и определят "диагнозата" пак ще пиша да ви кажа ква е халвата.

Comment

• Първоначално публикувано от ivkototo
        От Шумен е от една Автокъща надолу по баира до басейна, точно която е срещу ДАИ. Аз съм във варна през цялата седмица но днеска брат ми ще я води на диагностика в едно сервизче малко по нагоре СС експрес или нещо такова. За дебитомера не съм го проверявал. Вчера едно приятелче я погледнал и от въздушния филтър извадили 2 парцала кво правят там никой не може да ти каже, но след това е нямало подобрение. Странното е че не мисля че е нещо от двигателяпросто от 2000 до 2500 оборота се задъхва и после отлепя нормално. Видео за проблема ще мога да кача чак другата седмица, но се надявам докато се върна петък в Шумен да е добре и да върви. За срещите съм навит събота и неделя съм свободен така че ако е в някой от двата дни през месеца съм там . Днеска като и определят "диагнозата" пак ще пиша да ви кажа ква е халвата.
        Колега;аз работя там.
        Днеска не видях Алфа да идва,но може и с колегата да е приказвал-няколко дена е страшна лудница,но и с уговорка няма да го върнем.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Да ви питам нещо...снощи ми сложиха газовата...и днес сутринта като се опитах да запаля ...успях от 3тия опит :P :P Да имате идея дали е нормалноВсе пак на безнин паля...пък не искаше.....и като паля колата има някакъв по-странен шум...

Comment

• Не започвам добре кариерата си с газова уредба майосвен,че пали трудно,вече усетих,че леко мирише като отворих капака...а за финал....сложих 20литра газ,което е половин бутилка...и сега след като минах не повече от 50 км,гледам,че стрелката на газта показва,че имам не повече от 11-12 литра....майката си ебало...хич не ми харесва как тръгнаха нещата

Comment

• Първоначално публикувано от Litex
              Не започвам добре кариерата си с газова уредба майосвен,че пали трудно,вече усетих,че леко мирише като отворих капака...а за финал....сложих 20литра газ,което е половин бутилка...и сега след като минах не повече от 50 км,гледам,че стрелката на газта показва,че имам не повече от 11-12 литра....майката си ебало...хич не ми харесва как тръгнаха нещата
              Ще се оправят по-нататък,не се притеснявай.
              Всяко ново нещо е малко дразнещо.

Comment

• среща

Здравейте шуменски алфисти! Много съм зает напоследък и затова не съм писал скоро. Аз съм навит за 22.06, ама пак има формула 1. Нека се съберем към 17.00, 17.30 часа или пък преди обяд. Предложете час. Знаете, че аз съм на линия. И честито на новите колеги! Надявам се да се видим. И темата за срещите сте я поизкривили към технически проблеми, ама нищо.
                Zastava 55
                VAZ 2101
                AUDI 80 `80
                VW Golf III `93
                ALFA ROMEO 1,8 TS `98

Comment

• Извинявам сеПросто се притеснихНяма да се повтори

Comment

• Re: среща

Първоначално публикувано от ivoraikkonen
                    Здравейте шуменски алфисти! Много съм зает напоследък и затова не съм писал скоро. Аз съм навит за 22.06, ама пак има формула 1. Нека се съберем към 17.00, 17.30 часа или пък преди обяд. Предложете час. Знаете, че аз съм на линия. И честито на новите колеги! Надявам се да се видим. И темата за срещите сте я поизкривили към технически проблеми, ама нищо.
                    Здрасти,решети и часа ,от мен няма абсолютно никакви проблеми.
                    Хайде,пресрамвайте се и дано да се съберем доста повече.

Comment

• Хайде бе Шуменци,къде се изспокрихте

Comment

• Хaйде бе колеги;ще се Пенсионираме или ще си правим сещи?

Comment

• Много бачкане.... даже вече не успявам всеки ден да влезна във форума. Ако има желаещи за среща предпожете дата и час.
                          Алфист по душа и сърце!
                          В търсене на 147
                          Пежо 206 '02 - продава се!
                          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша

Comment

• Здравейте градски
                            Аз да попитам защо никой от вас не дойде на Летния събор, можете само да съжалявате, че не се присъединихте, аз поне представих Шумен от ваше име.................и не съм ви излагала. Да не сте посмяли да пропуснете втори път такова събиране. Айде останете си със здраве и като дойда в Шумен ще се съберем на по подобаващо
                            Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles
                              и като дойда в Шумен ще се съберем ...
                              Кога шай туй та да ни разкажеш за събора?
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Смятам след женското парти да се метна към Шумен, а снимките предполагам сте разгледали вече
                                Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

Working...
                                X