Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Шумен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Aре аз викам да е тая неделя. Да е в 17.00 и тоя път да е направо в Аризоната и ще паркираме из уличките.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles
      Здравейте градски
      Аз да попитам защо никой от вас не дойде на Летния събор, можете само да съжалявате, че не се присъединихте, аз поне представих Шумен от ваше име.................и не съм ви излагала. Да не сте посмяли да пропуснете втори път такова събиране. Айде останете си със здраве и като дойда в Шумен ще се съберем на по подобаващо
      Не знаех за никакъв събор,но и нямам абсолютно никакво време от работа.
      Като се прибереш в Шумен се обади да си направим сбирка с подобаващ запой,и предлагам да е на Орбита на кйошковите(може и другаде)
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Първоначално публикувано от Xtrim7
        Първоначално публикувано от mihaeles
        Здравейте градски
        Аз да попитам защо никой от вас не дойде на Летния събор, можете само да съжалявате, че не се присъединихте, аз поне представих Шумен от ваше име.................и не съм ви излагала. Да не сте посмяли да пропуснете втори път такова събиране. Айде останете си със здраве и като дойда в Шумен ще се съберем на по подобаващо
        Като се прибереш в Шумен се обади да си направим сбирка с подобаващ запой,и предлагам да е на Орбита на кйошковите(може и другаде)
        Не е възможно да не знаеш за събора...та той беше написан с големи букви.......и недей слуша mihaeles...много ви изложи града....
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от trouble
          Първоначално публикувано от Xtrim7
          Здравейте градски
          Не е възможно да не знаеш за събора...та той беше написан с големи букви.......и недей слуша mihaeles...много ви изложи града....

Comment

• Първоначално публикувано от trouble
            Първоначално публикувано от Xtrim7
            Здравейте градски
            Дръж се прилично ти се каза бе момче, как може да говориш така пред моите хора лелеллеле глобен си няколко пъти
            А ЕТО НА МОМЧЕТАТА ЛИНКА ДА РАЗГЛЕДАТ
            http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258921
            БЕШЕ МНОГО ЯКО
            Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• айде на срещитеее

здрвейте на всички колеги от шумен и околноста.аз съм от смядово и много ще се радвам да се срещнем,дайте да се разберем сега в началото на август.да споделим за колите някоя и друга приказка.за място на срещата ще се разберем заедно
              alfa romeo 33 1.4ie '93

Comment

• среща

хайде наш`те! скоро не сме се виждали. аз съм затрупан с работа и не съм влизал във форума почти месец. казвайте кога да се видим. другата седмица е рали стари столици. финалът му е в неделя в 14.00 часа. може след това да се видим в аризоната в 16.00 часа например. давайте мнения.
                Zastava 55
                VAZ 2101
                AUDI 80 `80
                VW Golf III `93
                ALFA ROMEO 1,8 TS `98

Comment

• Първоначално публикувано от ivoraikkonen Покажи съобщение
                  хайде наш`те! скоро не сме се виждали. аз съм затрупан с работа и не съм влизал във форума почти месец. казвайте кога да се видим. другата седмица е рали стари столици. финалът му е в неделя в 14.00 часа. може след това да се видим в аризоната в 16.00 часа например. давайте мнения.
                  когато и да е ме бройте,аз съм там

Comment

• Колеги аз си продадох моята алфичка, но до края на август при добър късмет ще карам 147-ца
                    Още не съм решил дали ще е бензин 1.6 120к.с. или дизел 1.9 JTD...

Поздрави и готино лято на всички!
                    Алфист по душа и сърце!
                    В търсене на 147
                    Пежо 206 '02 - продава се!
                    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша

Comment

• [QUOTE=sledy;303814]Колеги аз си продадох моята алфичка, но до края на август при добър късмет ще карам 147-ца
                      Още не съм решил дали ще е бензин 1.6 120к.с. или дизел 1.9 JTD...

по добре 1.9jtd но това е според мене

Comment

• нещо се позастояхме А

Comment

• Ей момчета, заспахте ли??? Как вървят срещите в Шумен, качете някоя друга нова снимка, не се ли увеличавате?
                          Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• май це леко намаляхме с трима,колкото и сме

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
                              Ей момчета, заспахте ли??? Как вървят срещите в Шумен, качете някоя друга нова снимка, не се ли увеличавате?
                              Ти няма ли да идваш накътмтонасам?
                              Ми не се увеличаваме толкова сме си. Залагаме на качество не на количетсво.
                              Чи тъй де тая неделя ше правим ли нещо?
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• колеги днес сбирка ще правите ли?
                                156 2.0 т.с. '00 черната стрела /вече само черна/
                                sigpic

Comment

Working...
                                X