If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми то ние като си нямаме в рАЗГРАД ТАКИВА СРЕЩИ МАЙ АЗ ЩЕ ВЗЕМА ДА ХОДЯ ПО ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ ЧЕ ПОНЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ - ЖАЛКО ЧЕ НЕ МИ ОСТАВА МНОГО ВРЕМЕ НО КОЛКОТО ИМА ЩЕ ГО ИЗРАЗХОДВАМ ПЪЛНОЦЕННО
Ми то ние като си нямаме в рАЗГРАД ТАКИВА СРЕЩИ МАЙ АЗ ЩЕ ВЗЕМА ДА ХОДЯ ПО ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ ЧЕ ПОНЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ - ЖАЛКО ЧЕ НЕ МИ ОСТАВА МНОГО ВРЕМЕ НО КОЛКОТО ИМА ЩЕ ГО ИЗРАЗХОДВАМ ПЪЛНОЦЕННО
ами то и в Търговище май малко като в Разград щото за пък ходя в Шумен ама няма значение къде важното е с кого
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Колеги някои с повечко кончета да се отзове моля! Имам един приятел с Мазда 323f 1.9 134 кончета маи беше иска да се пробва с някоя Алфа в класа ако има някой от Шумен или тука окръга да пише че, много ми се иска някой да му натрие носа апък аз ОЩЕ не мога ...?
Колеги някои с повечко кончета да се отзове моля! Имам един приятел с Мазда 323f 1.9 134 кончета маи беше иска да се пробва с някоя Алфа в класа ако има някой от Шумен или тука окръга да пише че, много ми се иска някой да му натрие носа апък аз ОЩЕ не мога ...?
Ами колега,навий го и идвайте до дивдядово,нищо че не върви много моята ще се пробваме
Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката
Еми за последната колата ми не беше в изправност,и все още не е,а иначе пътувам уикендите до Габрово,където живеят родителите ми,и пътуванията ми все съвпадаха със срещите.Ама за следващата обещавам да дойда с новата ракета.Между другото твоята редовно я виждам в Дивдядово,там шурето има работилница за боядисване на коли,до Гишо
Еми за последната колата ми не беше в изправност,и все още не е,а иначе пътувам уикендите до Габрово,където живеят родителите ми,и пътуванията ми все съвпадаха със срещите.Ама за следващата обещавам да дойда с новата ракета.Между другото твоята редовно я виждам в Дивдядово,там шурето има работилница за боядисване на коли,до Гишо
Сигурен ли си 4е я виждаш във ......или докато минавам,щото има подобна там.А иначе съм от там почти и сега започвам монтьорлъка там,до Лукоил-точно.
А другата среща трябва да я направим като хората,така че ще е хубаво да си там.
Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката
Аз пък имам къща зад лукойла,точно срещу бившия цех на Джордани.Иначе я виждам като минава/прелита/покрай мен.Ако оправят колата за другата среща съм на линия ако ще дойда с двойката,че правят основен ремонт на двигателя и не е ясно кога ще е готова.
Аз пък имам къща зад лукойла,точно срещу бившия цех на Джордани.Иначе я виждам като минава/прелита/покрай мен.Ако оправят колата за другата среща съм на линия ако ще дойда с двойката,че правят основен ремонт на двигателя и не е ясно кога ще е готова.
А къде ти го правят,че да ти думам нещо,дали хубаво или лошо.
Ремонта ми го правят в Радко Димитриево.Момчетата се казват Делян и Николай.Те ми правеха всички ремонти по предната Алфа,тя омеси водата с маслото и сменях гарнитура,и съм много доволен от тях.
Днес си организирахме леко драг-че клас 1.6 и общо взето само една Хонда ми дръпна една предница да ви се похваля. Ако има желаещи другия път ще ви кажа като ходим. Xtrime7 ако ти имах телефона щях да те информирам ама... сори... те и маздите за това не дойдоха с изключение на една МХ3... и пак да кажа ако има желаещи да пишат. Само да отбележа и че, го правим за кеф така че, без да се "палят" много много колегите!
Comment