Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Шумен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз на 9 и 10 ще съм на хижа така или иначе Ама не в Търговище. На 10 след обед ако организирате нещо ще се опитам да дойда.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
      Аз на 9 и 10 ще съм на хижа така или иначе Ама не в Търговище. На 10 след обед ако организирате нещо ще се опитам да дойда.
      то вече малко късно за тая седмица но все пак ще пролдължавам да ви надъхвам за 30-31
      sigpic
      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• V@K@T@ а за, плевен 30,31 Drift Day не си ли навит ?
        Алфа Ромео 145 1.6i 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от emko Покажи съобщение
          V@K@T@ а за, плевен 30,31 Drift Day не си ли навит ?
          Ахъ-хъ-хъ колко прекрасно звучи даже прекалено хубаво за да е истина навит съм ама не обещавам за сега немога да ти кажа към 23-ти , 24-ти ще разбера как съм на работа и ще пиша
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• За срещи не знам ,обаче тази събота пътувам за Пловдив ще има авиошоу.
            Ето повече информация:
            http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=33164&page=4
            Чувствайте се поканени да ме придружите. Тръгвам рано рано в събота, а връщането е същата нощ.
            Няма да съжалявате, да присъстваш на подобно мероприятие е уникално преживяване.

Comment

За срещи не знам ,обаче тази събота пътувам за Пловдив ще има авиошоу.
              Ето повече информация:
              Чувствайте се поканени да ме придружите. Тръгвам рано рано в събота, а връщането е същата нощ.
              Няма да съжалявате, да присъстваш на подобно мероприятие е уникално преживяване.
              баси кефа жалко че бех на работа иначе пък немога да не се похваля и аз . В неделята в Търговище имаше автошоу ( тунинг фест ) нещо такоа и наистина имаше някои много разцъкани колички абе накратко яко си беше
              има и клип ша са пробвам утре да го кача във В-бокса 7
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                баси кефа жалко че бех на работа иначе пък немога да не се похваля и аз . В неделята в Търговище имаше автошоу ( тунинг фест ) нещо такоа и наистина имаше някои много разцъкани колички абе накратко яко си беше
                има и клип ша са пробвам утре да го кача във В-бокса 7
                Пробвай се и дано да е успешно качването му,а иначе във Сливен си беше направо яко .
                Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

За срещи не знам ,обаче тази събота пътувам за Пловдив ще има авиошоу.
                  Ето повече информация:

На никой ли не му се идва?

Comment

• Така , така , така за сега смените ми вървят на добре и ако пролдължават така на 30-31 почивам и се надявам да се посъберем малко повече маймуни на хижата в Търговище (естествено за което разчитам на вас от Шумен) затова казвайте от сега кой са сигурни , че ще могат да дойдат че да запазвам места. 15 лв. на човек е нощувката а пък в ресторанта е ефтинко пък и може да си вземем алкохол от града няма да има проблеми
                    sigpic

Comment

• как сте момичета и момчета?
                      Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
                        как сте момичета и момчета?
                        чакаме някой да ни подбере за поредната среща
                        А ти как си,няма ли да си идваш скоро или вече си си тук.

Comment

• Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                          чакаме някой да ни подбере за поредната среща
                          А ти как си,няма ли да си идваш скоро или вече си си тук.
                          чакате да ви подбере ама за тая седмица не се надъхахте явно не съм ви подбрал като хората
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                            чакате да ви подбере ама за тая седмица не се надъхахте явно не съм ви подбрал като хората
                            Май-май така излиза,ама аз предлагам да си намислим една по далечна дата да не е същата седмица и да я обсъдим.Така мисля че повече хора ще могат да се пресрамят и да се включат,пък и ще има повечко време за да го разберат.

Comment

• Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                              Май-май така излиза,ама аз предлагам да си намислим една по далечна дата да не е същата седмица и да я обсъдим.Така мисля че повече хора ще могат да се пресрамят и да се включат,пък и ще има повечко време за да го разберат.
                              Ами давайте предложения аз ако съм на работа нещо ще се пробвам да се въртя с някой
                              sigpic

Comment

• Стига сте мислили ами вземете по сериозно,че като си дойда октомври месец ще видите
                                Last edited by mihaeles; d.m.y г., 18:09.
                                Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

Working...
                                X