Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Шумен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няма да сме само двама защото и ОФОКС ще дойде.
    Да се надяваме да се съберем повече.
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Искренно се надявам да се съберем повече хора...има нещо, което ме притеснява - времето и.....един пожелание да ме вземе от 8-ми март.
      Нали съм без кола.....ама ще ме познаете по червения анцунг АЛФА РОМЕО, няма друг такъв тук.....някой да иска да ми каже нещо
      Ок, станахме трима...още някой?
      Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Няма да има никакъв проблем,ще те взема.А приятелката ти ще идва ли?

Comment

• Тя щяла май да ходи по селата нещо та незнам със сигурност, ще я питам, значи се уговаряме направо да те чакам на кръговото на 8-ми март до Венера или вътре, ако вали. 14.00 предполагам че е добро време?!?

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
            Тя щяла май да ходи по селата нещо та незнам със сигурност, ще я питам, значи се уговаряме направо да те чакам на кръговото на 8-ми март до Венера или вътре, ако вали. 14.00 предполагам че е добро време?!?
            ОК 14 или най късно 14,30ч съм там.

Comment

• Малко, но все пак се събрахме, и по закона на Мърфи батерията на фото свърши, ей на с последни усилия направихмедве снимки........
              Не питайте къде са колите, отпред пред заведението, но вали
              Attached Files
              Last edited by mihaeles; d.m.y г., 21:04.

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Даа а новото попълнение - черната 33ка си струваше да бъде снимана. То мен колкото и да ме снимаш се същия ръб съм си. Ей на и фондьотена ми не е разнесен равномерно.
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Леко на заспал приличам,но не е така.Мъмря синът си.
                  Иначе пак се получи малката ни срещичка с любезното присъствие на Михаелес,до последно си мислех че само двамата ще бъдем
                  Даже си имаме и нови членове на групата,което никак не е зле.
                  Поздрави на всички които бяха там.

Comment

• Радвам се, че се събрахме наистина, с нетърпение очаквам и нови попълнения, а за следващия път обещавам да съм с фул батерия. Търсете още фенове!
                    Жалко, че момчето със синята Алфа беше с две мацки, ако ги нямаше щях да го поканя, но нали се сещате какво щеше да стане, ако бях отишла можеше да вляза в словестен дуел со булките на масата
                    Хайде със здраве и като имате път към Сф се обаждайте
                    БЕЗАВАРИЙНИ КИЛОМЕТРИ МОМЧЕТА

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• и аз също много се радвам че се сабрахме ще опитам сега и аз да кача некоя снимка
                      Attached Files
                      alfa romeo 33 1.4ie '93

Comment

• надявам се колежката mihaeles да не ме е забравила за лепенката, адреса ми е:гр.смядово, ул.възрожденска 43
                        alfa romeo 33 1.4ie '93

Comment

• Първоначално публикувано от Stoian_wolf Покажи съобщение
                          надявам се колежката mihaeles да не ме е забравила за лепенката, адреса ми е:гр.смядово, ул.възрожденска 43
                          Колега, не съм те забравила, но явно нямаш късмет, разпродала съм ги всичките. По - нататък, ако до тогава не си направиш, нямам представа кога ще имам възможност да направя.

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Колеги.
                            Дайте да си определим дата са среща,разбира се ако има желаещи.

Comment

• съгласен съм колегааз малко късно се сещам-требваше да ви поканя на сбор в смядово които е днесама дайте мнения и другите и ще се саберем пак
                              alfa romeo 33 1.4ie '93

Comment

• тая тема я бях забравил. Ами айде. В събота не мога ама в неделя съм ваш. Час поваш избор 14.00?
                                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
                                X