Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Шумен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И така уговорката е следната. 15.02.2009 от 16.00 часа в Аризона.
    На Stoian_wolf съм му загубил телефона. Да се надяваме, че ще види тази тема.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Айде като си дойда, ама като ме влече чужбината скоро нема да е май, така че..................действайте, стига с тая работа, после тия пари кво ще ги правите
      Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
        Айде като си дойда, ама като ме влече чужбината скоро нема да е май, така че..................действайте, стига с тая работа, после тия пари кво ще ги правите
        Къде си или къде ще ходиш и кога ще ни забереш за среща,че ти си май най сериозната,пък и повечко хора ставаме.А компанията ти е много добра.
        Поздрави.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Здравейте,колеги !
          Отскоро и аз съм алфист!
          И много се кефя!!!
          Зачетох се в темата,но така и не разбрах "случвала" ли се е АЛФА-среща в Шумен?!?
          За бъдещи такива , аз съм навит !
          ALFA 156 1.9 JTD `98г.

Comment

• Първоначално публикувано от annihilator Покажи съобщение
            Здравейте,колеги !
            Отскоро и аз съм алфист!
            И много се кефя!!!
            Зачетох се в темата,но така и не разбрах "случвала" ли се е АЛФА-среща в Шумен?!?
            За бъдещи такива , аз съм навит !
            Здравей.
            Да състои се срещата макари рядко.
            Да се надяваме тези срещи да зачестят и да станем повече,че сега сме малко нарядко

Comment

• Здравейте, и аз съм от скоро алфист и съвсем случайно попаднах на тази тема докато се ровех из форума. Не съм знаел че има такива събирания и в Шумен.Радвам се че има хора като вас да ги организират, на следващото събиране и аз съм там.

Comment

• Първоначално публикувано от soulsoul Покажи съобщение
                Здравейте, и аз съм от скоро алфист и съвсем случайно попаднах на тази тема докато се ровех из форума. Не съм знаел че има такива събирания и в Шумен.Радвам се че има хора като вас да ги организират, на следващото събиране и аз съм там.
                Здравей.Ще се радвам да се запознаем ,а и вкючиш и ти на следващата среща.Май дългоочаквания замисъл за повечко фенове започна да действа
                Сега трябва да се разберем всичките за коя неделя да си направим срещичката.

Comment

• Здравейте колеги алфисти аз съм от Търговище ама тука май нема други сериозни освен мен ( или поне аз незнам ) ако нямате нищо против на 1-ви март съм свободен и ще имам възможност да дойда до Шумен ако го решите за тогава с вас съм
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                  Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• KОЛЕГИ;хайде да се разберем тогава за 1 март,ако искате разбира се де
                    Тъкмо ще сме повечко.

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                      Здравейте колеги алфисти аз съм от Търговище ама тука май нема други сериозни освен мен ( или поне аз незнам ) ако нямате нищо против на 1-ви март съм свободен и ще имам възможност да дойда до Шумен ако го решите за тогава с вас съм
                      Ще се радваме ако и ти се присъединиш към нашите скромни срещи,че то почти си от Шумен

Comment

• ами то може да се получи много добре защото се мъча да организирам Търговешките за 1-ви 13:00 в Търговище и след това да пътуваме към Шумен така , че кажете само някакъв час и място в Шумен ( дори никой от другите да неможе да дойде аз съм с вас )
                        sigpic
                        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                          Явно така няма да съберем достатъчно хора да не кажа че ще са три коли.
                          Като начин за популяризиране мога да предложа бележка под чистачката с текст:

"Клуб Алфа Ромео ви кани на първата среща на фенове на марката в Шумен. Срещата ще се проведе еди си къде еди си кога. За повече информация www.clubalfaromeo.com/forum/"

Нещо такова, обаче май е по-добре да не е от името на клуба. Това ще го доизкусурим. Може да започва направо със съобщение, че ще има среща.

Разпечатваме по 30тина всеки и почваме да ги слагаме под чистачките.
                          Какво ще кажеш.
                          Евалата колега и аз си мислех да направя същото в Търговище ако сте наистина надъхани можем да се съюзим ама да знаете че аз немога на 27-28-29 щото съм на работъ ако сте съгласни да го направим на 1-ви ще е яко
                          sigpic

Comment

• супер, на 1-ви и аз засега нямам ангажименти.Навит съм.

Comment

• Много е вероятно и аз да се включа...
                              ALFA 156 1.9 JTD `98г.

Comment

• Само така колеги поне вие от Шумен да сте повечко , че като гледам как вървят работите в Търговище наи-много да дойда с още 1 кола ама ко да прайм се файдица
                                sigpic

Comment

Working...
                                X