Здравеите колеги да ви питам аз кога ви е следващата среща?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Шумен
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщениеЗдравеите колеги да ви питам аз кога ви е следващата среща?
Някакви предложения?
Comment
-
Даммм и аз съм твърдо ЗА
---------- Post added at 13:14 ---------- Previous post was at 13:06 ----------
трябва да измислим датата като хората и да е на някое място което да не пречим ако се съберем повечкоsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Алоууууууу диванета, какво затишие виждам тук бе
Айде остана по-малко от две седмици и аз съм вече в БГ, още малко и се прибирам. Е... на Шумен сигурно ще съм без колата, но това не ми пречи да се видим
Поздрави от гореща Гърция и да знаете, че ми липсват всички Алфисти и Алфистки
Comment
-
Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщениеАлоууууууу диванета, какво затишие виждам тук бе
Айде остана по-малко от две седмици и аз съм вече в БГ, още малко и се прибирам. Е... на Шумен сигурно ще съм без колата, но това не ми пречи да се видим
Поздрави от гореща Гърция и да знаете, че ми липсват всички Алфисти и Алфистки
Поздрави.
Comment
-
Аз ще си дойда и ще се задържа по-дълго от обикновенно, така че няма страшно ще се видим и ще се поразходим. Дано и братовчеда е на линия.( за Ваката става въпрос ) може да прескочим до Търговище да му отидем на гостиLast edited by mihaeles; d.m.y г., 21:07.
Comment
-
Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщениеАз ще си дойда и ще се задържа по-дълго от обикновенно, така че няма страшно ще се видим и ще се поразходим. Дано и братовчеда е на линия.( за Ваката става въпрос ) може да прескочим до Търговище да му отидем на гости, бири туй-унуй да снимаме алфичките малко сред природата
да видят хорицата , че и в тази част на БГ има хубави срещи и големи фенове.О и замалко да забравя пътя към хижата вече е ремонтиран и е същият като този към паметника в Шумен ( Страотен )
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Аиде само се решете и се качваме.Пътя към хижата е само за рали.По хубав е от магистралата Шумен-Варна така че не се притесняваите заповядаите. Преди година-две голфаджите си правиха регионална среща на циганския завои.Таз година защо да не ги засрамим!!!Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Хайде тогава от сега заявявам най-отговорно, че след 10 септември ви организирам и отиваме на пикник някъде наоколо...................Шумен или Търговище?!?!!! Не е важно къде ще сме важното е да се съберем и да е хубаво времетоПоздрави и до скоро момчета!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщениеХайде тогава от сега заявявам най-отговорно, че след 10 септември ви организирам и отиваме на пикник някъде наоколо...................Шумен или Търговище?!?!!! Не е важно къде ще сме важното е да се съберем и да е хубаво времетоПоздрави и до скоро момчета!!!
;ние сме в твоите ръце.
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеТочно така колежке;ние сме в твоите ръце.
Да знаеш колега, че ако съм без колата при теб ще сме двама души.......надявам се да няма проблем, нали знаеш, че съм нахална хиххихихихи
Моята кукла е много зле, цяло лято не съм я карала и сега ще ми е доста трудно, искренно се надявам да си дойда с нея, стискайте палци всички успешно да я стегна за по-дълъг път. Много ми е мъчно вече за родните места и нямам търпение да си дойда.
Comment
-
Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщениеДа знаеш колега, че ако съм без колата при теб ще сме двама души.......надявам се да няма проблем, нали знаеш, че съм нахална хиххихихихи
Моята кукла е много зле, цяло лято не съм я карала и сега ще ми е доста трудно, искренно се надявам да си дойда с нея, стискайте палци всички успешно да я стегна за по-дълъг път. Много ми е мъчно вече за родните места и нямам търпение да си дойда.
А твоята колица къде е?и какво не и е наред.ще я пооправим.
Comment
-
Моята кола си е в София, ще сменям комутатор, тоците нещо не са в час, масло ще сменям и там както си му е реда да я стягам за зимата. Не знам ама май и две зимни гуми ще купувам, застраховката ми е до началото на септенври и така......ще го мисля има време)))
лелелелеееее сега се сетих и преглед не съм минавала, че и газовата иска преглед, то не е една беля.
Comment
Comment