Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Шумен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Момчетааааааааа здравейте, вече съм си в София, стегнах колата, довечера сменям комутатор и утре сутрин потеглям за Шумен
    Стискайте палци да мине пътя добре, верно ли имало много "карачи" по пътя от РУмънско??? Казаха ми да се пазя... Айде скоро съм при вас, мисля съботно или неделно да се организираме нещо, времето малко кофти, но като се сетя за първата среща май валеше дъжд. Хайде като пристигна ще ви пиша и да се видим вече.
    Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
      Момчетааааааааа здравейте, вече съм си в София, стегнах колата, довечера сменям комутатор и утре сутрин потеглям за Шумен
      Стискайте палци да мине пътя добре, верно ли имало много "карачи" по пътя от РУмънско??? Казаха ми да се пазя... Айде скоро съм при вас, мисля съботно или неделно да се организираме нещо, времето малко кофти, но като се сетя за първата среща май валеше дъжд. Хайде като пристигна ще ви пиша и да се видим вече.
      Дано да нямаш проблеми по-пътя.А като дойдеш да си я организираме срещата,че много се разредиха.
      А на първата среща верно че валеше и беше малко кофти времето.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

• Здравейте, пристигнах си в Шумен и предлагам вече да се видим. Какво ще кажете за една неделна среща? Моето предложение е да се съберем в градската градина, има кафе...да се видим пък после ще му мислим. Телефона си ми е все същия 0878233389 - Светла. Чакам предложения, видях че има доста нови Алфички из Шумен.

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

Здравейте, пристигнах си в Шумен и предлагам вече да се видим. Какво ще кажете за една неделна среща? Моето предложение е да се съберем в градската градина, има кафе...да се видим пък после ще му мислим. Телефона си ми е все същия 0878233389 - Светла. Чакам предложения, видях че има доста нови Алфички из Шумен.
          Има ама май са доста срамежливи,защото никой не се включва.
          Аз съм навит за неделя,ще позвъня на останалите като се доуточним,иначе само от форума дето четат са малко.
          А ти с Алфичката ли си?

Comment

• Само да се обади някои и ще цъфна и аз от Попово.
            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
              Само да се обади някои и ще цъфна и аз от Попово.
              Колега,може и да ти се обадим,ама ще ни трябва телефонния ти номер .
              Иначе си добре дошъл.

Comment

• ей хорица аз писах в "Търговище срещи" ама за всеки случей да драсна и тук .Та на кратко без кола съм в неделя ( на рожденният ми ден ) съм на работа и ако имате възможност заповядайте в Събота в Търговище по принцип срещата е от 19:00 ч. но ако ще идвате може да я променим доста по-раничко чакам отговор
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                  А ти с Алфичката ли си?
                  Аз съм с баба Алфетка и съм навита съботно да прескочим до Търговище, ако и другите са съгласни. Ваката да промени часа да е по-ранен и палим и бегаме. Да кажа, че съм с нов телефон и старите ми контакти половината ги няма. Звънкайте да се разберем за събота да прескочим до Търговище?!!?Нещо следеобедно към 15.00???

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

Колега,може и да ти се обадим,ама ще ни трябва телефонния ти номер .
                    Иначе си добре дошъл.
                    0887244488.Да звънне някои довечера да си направя планове за утре и в други ден че стягам сервиз и ми пуши главата.Иначе за срещичка заебавам всичко и идвам.Вака,ако искаш ш мина да те взема.
                    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                      0887244488.Да звънне някои довечера да си направя планове за утре и в други ден че стягам сервиз и ми пуши главата.Иначе за срещичка заебавам всичко и идвам.Вака,ако искаш ш мина да те взема.
                      Ако ще се събираме за Неделя ще звънна.
                      За съжаление аз във Събота няма да мога да дойда на Търовище за срещата,понеже съм на работа до късен следобяд.

Comment

• В неделя съм на линия и аз, градската градина 16.00 е моето предложение, Ваката е на работа явно и не може да дойде, освен ако не му отидем на гости в Търговище и да направим някоя беля да дойде да ни арестува
                        Казвайте сега сама ли ще си пия кафето?

---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 21:19 ----------

164 td ти не се куми, пали и пристигай, Ваката ще го измислим по натам

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

В неделя съм на линия и аз, градската градина 16.00 е моето предложение, Ваката е на работа явно и не може да дойде, освен ако не му отидем на гости в Търговище и да направим някоя беля да дойде да ни арестува

Аз съм навит,ако сме се разбрали,утре ще звънна на останалите,че едва ли ще го прочетат навреме

Значи Неделя 16 00 часа градската градина.

Comment

Аз съм навит,ако сме се разбрали,утре ще звънна на останалите,че едва ли ще го прочетат навреме

Значи Неделя 16 00 часа градската градина.
                            Аз го прочетох - 99% ще дойда .Надявам се да бъдем повече , защото наистина виждам доста Алфи из града напоследък !
                            Ще бъде интересно да си поговорим, да споделим мнения и опит /къде - добър,къде - горчив.../.
                            А най-малкото , ще се запознаем - много ме кефи например това , че като се срещнем с Хtrime7 винаги си светваме с фарове или си бибиткаме - просто се поздравяваме !
                            ALFA 156 1.9 JTD `98г.

Comment

• Браво браво и аз съм там!!!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

В неделя съм на линия и аз, градската градина 16.00 е моето предложение, Ваката е на работа явно и не може да дойде, освен ако не му отидем на гости в Търговище и да направим някоя беля да дойде да ни арестува

Казвате-ида

Comment

Working...
                                X