Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на Афистки, фенки, любителки....както го предпочитате

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

така или иначе ще се съберем и дано никой от мъжката чст да не дойде а и мисля че сме много по организирани от тях така като гледам само остана да се уточни мястото и ще има купони
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Да супер купон ще си направим и дано се съберем повечко жени и от двата форума
      sigpicAlfa Romeo 166 2.0 TS'99г.-бивша,Audi A6 2.5 TDI'01г.-бивша,BMW 525 2.5 TDS'99г.-бивша,Alfa Romeo 146 2.0 TS

Comment

Ох , току-що се прибрах и викам да погледна кво става в темичката ми във фиата , и кво да гледам , интерес за сега никъв , никой не е писал
        Дано не се изложим фиатаджийки
        обичайте се бе хора!!!

Comment

Първоначално публикувано от деси_бургас
          Ох , току-що се прибрах и викам да погледна кво става в темичката ми във фиата , и кво да гледам , интерес за сега никъв , никой не е писал
          Дано не се изложим фиатаджийки
          ами нищо карай ние пак ще те приемем
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

коч-къмпанито, стига спамихте

момичета, дотук има 3 идеи - Търново, Кръстова гора, Трявна.

да си дадем някакъв разумен срок за събиране на нови предложения и ... хм.. да ги подложим на гласуване?
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Аз съм за Трявна или Търново
              sigpicAlfa Romeo 166 2.0 TS'99г.-бивша,Audi A6 2.5 TDI'01г.-бивша,BMW 525 2.5 TDS'99г.-бивша,Alfa Romeo 146 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от aleksa
                Аз съм за Трявна или Търново
                аз пребивавам достатъчно често в Търново, така че - Трявна.

но май е рано за гласуване? като че ли по-практично е с анкета.
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Да най добре е чрез анкета и да се започва с организацията сериозно

Comment

Ми аз от кога казах да се пусне анкета???

И да се намери организатор със здрави нерви
                    alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
                    alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

ооо аз съм за само девойки айде че ми писна да съм единствен индивид на тез стрещи ще бъде голям купон кога само качете а3 съм тамммм !!!!!!!!!!!!!!!!
                      ГорД притежател на 145-ца 2000г. 1.6 122 T.S.
                      Златисто-жълта единствена по рода си за повече инфо skype vampirka911:P

Comment

от видяното в нета ми хареса доста хотела на Ранобудничето в Трявна
                        но не ангажирам никой с това мнение, аз казах, че няма значение къде е, ще се постарая да дойда
                        особено ако не е през май, има много голяма вероятност
                        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

и ко стана??
                          до тук ли беше наща сила
                          alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
                          alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

Хайде момичета, гласувайте, след като изберем дата и пообмислим още вариантите за мястото, виждам, че клоним към три места.....ще пусна и анкета за мястото. Наемам се да завъртя два- три телефона, за да видя къде можем да си направим предварителна резервация, нали се сещате какво става по тия местенца лятото....

ПИШЕТЕ ОЩЕ МНЕНИЯ, РАЗГЛЕЖДАЙТЕ САЙТЧЕТА В НЕТА И ХАРЕСВАЙТЕ МЕСТЕНЦА, ЧЕСТНО КАЗАНО АЗ НЯМАМ МНОГО ВРЕМЕ, НО ЗА ИДЕЯТА СИ СТУВА
                            Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

Първоначално публикувано от alfa_147_mania
                              и ко стана??
                              до тук ли беше наща сила
                              в крайна сметка, нещата ще се подредят горе-долу така: който проявява интерес, ще изрази мнение тук (под една или друга форма). след като се вземе решение относно датите и мястото, въпросните ще бъдат обявени като окончателни и инертно-настроените желаещи ще се наложи да се съобразят с така взетото решение
                              така че - спокич. всичко е под контрол! това да не са там някакви ми ти мъже, да не могат да се разберат 3 месеца :P

мисля, че докъм средата на май е разумен срок решението да бъде взето, за да може след това да действаме по организацията.

ако смятате, че срокът е прекалено кратък.. предложете друг?
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче
                                в крайна сметка, нещата ще се подредят горе-долу така: който проявява интерес, ще изрази мнение тук (под една или друга форма). след като се вземе решение относно датите и мястото, въпросните ще бъдат обявени като окончателни и инертно-настроените желаещи ще се наложи да се съобразят с така взетото решение
                                така че - спокич. всичко е под контрол! това да не са там някакви ми ти мъже, да не могат да се разберат 3 месеца :P

мисля, че докъм средата на май е разумен срок решението да бъде взето, за да може след това да действаме по организацията.

ако смятате, че срокът е прекалено кратък.. предложете друг?
                                Аз мисля, че средата на май е добър срок за определяне на мястото и датите!!! Предложенията са за Трявна, Търново и от части Стара Загора. Мисля, че на Арбанаси няма да ни е зле (мое мнение), за Трявна нищо не мога да кажа, понеже не съм била там. Аз съм ЗА "Арбанаси"
                                До тук сме седем вече, предполагам, че тези момичета, които са гласували, ще дойдат?!?!? Мисля че всяка може да си доведе и дружка, нали трябва да попълваме редиците на Алфистките с още момичета, не че сме малко. Има доста, които посещават форума, но само разглеждат и рядко пишат! Така, че призовавам тези, които разглеждат и в момента да не се притесняват, а да се присъединят. Хайдеееее няма нищо страшно ПИШЕТЕ!!!!
                                Не слушайте мъжете кви ги дрънкат, сами ще сме, без мъже...
                                Нали разбрахте, ако дойде мъж плаща цялата сметка на всички
                                Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

Working...
                                X