If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
всички са от бяло самозалепващо фолио мат ако намеря, ако не - гланц
Колега щом още не е готово фолиото предполагам че не са готови и стикерите , ако не е късно да помоля за една лека корекция.Значи аз съм си поръчал 2 стикера с размери - голям стикер с размер 195х42.5 мм / малък стикер с размер 150х32.6 мм /
Може ли и двата да бъдат с еднакъв размер - по малкия 150х32.6 мм
Но само ако е възможно и не те затруднявам ,ако става става ако не здраве да е
Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ
да и на мен ми харесва само ника ако мое да се намали малко но и така няма проблем4е а гледам 1 колега предложи да е с шрифт на алфа което е мнго добра идея : поздрави
Тоя шрифт е малко ръбест... трябва да се дооправи преди рязането. Иначе на един от немските фен-сайтове имаше оригиналния шрифт - но проблема при него е, че ги няма всички букви
Ето тук го има в оригинал : (вижте и двете мнения - има линкове) http://www.alfabb.com/bb/forums/anyt...omeo-font.html
Ако може и аз да поискам два стикера за задно стъкло с никовете Alfa_User и milena_mr (за колежката и преден стикер ако ще може - и тя ще черпи ) - става дума за задното стъкло на 155, така че размера да е като на колегите със същия модел Ще трябва да помоля обаче някой да ми ги прати до Пловдив, защото не ми се очертава идване до Сф скоро - пък ще почерпя 100%
Всъщност бих предложил една друга идея, но не искам да съм нахален - първата ми 155 беше със черна щора отзад, на която със светлоотразително фолио бях сложил първоначалния надпис на клуба - ефекта беше поразителен ! Дано успеете да го видите на тая стара снимка от телефон ...
Моля да ме извините, че закъснявам със стикерите, но в службата направо ме разкатаха от работа за тези 2 седмици... Утре пък командировка на Бургас за една седмица, но сега ще вида да ги направя и с оргиналния шрифт и да ги постна...
Comment