Известие

Collapse
No announcement yet.

СТИКЕРИ ПРЕДНО СТЪКЛО

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=Furious 155]
    Първоначално публикувано от dido76bg
    Първоначално публикувано от "Furious 155":184wv6rn
    моя не идва ли малко голям : 2 броя стикери с размер 244.15х42.6 мм. Дали не може да се намалят малко... примерно 180х30 ориентировъчно?
    Може разбира се... 180х31.4 мм
    и с бели букви нали?[/quote:184wv6rn]
    Мисля че всички са бели!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

всички са от бяло самозалепващо фолио мат ако намеря, ако не - гланц
      Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

всички са от бяло самозалепващо фолио мат ако намеря, ако не - гланц
        Колега щом още не е готово фолиото предполагам че не са готови и стикерите , ако не е късно да помоля за една лека корекция.Значи аз съм си поръчал 2 стикера с размери - голям стикер с размер 195х42.5 мм / малък стикер с размер 150х32.6 мм /
        Може ли и двата да бъдат с еднакъв размер - по малкия 150х32.6 мм
        Но само ако е възможно и не те затруднявам ,ако става става ако не здраве да е

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Изглеждат ми добре по-малкият размер по ми допада много ли ще е сложно ако се направят със алфа шрифта мисля, че ще изглеждат по добре
          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
          sigpic

Comment

да и на мен ми харесва само ника ако мое да се намали малко но и така няма проблем4е а гледам 1 колега предложи да е с шрифт на алфа което е мнго добра идея : поздрави
            Alfa 147 JTD+ & Alfa 159 JTD +

Comment

ако някой ми каже, името на алфа шифта, може и с него...

Comment

ако някой ми каже, името на алфа шифта, може и с него...
                ето от темата Вальо го е дал: http://valjo.alfaromeo-bg.com/phorum/CARB/comlpete.ttf

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Тоя шрифт е малко ръбест... трябва да се дооправи преди рязането. Иначе на един от немските фен-сайтове имаше оригиналния шрифт - но проблема при него е, че ги няма всички букви
                  Ето тук го има в оригинал : (вижте и двете мнения - има линкове)
                  http://www.alfabb.com/bb/forums/anyt...omeo-font.html
                  Ако може и аз да поискам два стикера за задно стъкло с никовете Alfa_User и milena_mr (за колежката и преден стикер ако ще може - и тя ще черпи ) - става дума за задното стъкло на 155, така че размера да е като на колегите със същия модел Ще трябва да помоля обаче някой да ми ги прати до Пловдив, защото не ми се очертава идване до Сф скоро - пък ще почерпя 100%

Всъщност бих предложил една друга идея, но не искам да съм нахален - първата ми 155 беше със черна щора отзад, на която със светлоотразително фолио бях сложил първоначалния надпис на клуба - ефекта беше поразителен ! Дано успеете да го видите на тая стара снимка от телефон ...
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

размера ти начи требе да е като моя виж линка на 1 страница за 155 ца съм порчал аз, а колегата се надявам да го е имал предвид

Comment

Колега,ако не съм закъснял и за мен 2-ва стикера за предно и задно стъкло за 155-ца
                      Alfa Romeo 155 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от Vladi_Alfa
                        Колега,ако не съм закъснял и за мен 2-ва стикера за предно и задно стъкло за 155-ца

Хаха реди се на опашката колега
                        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                        sigpic

Comment

Хаха редя се ,ще чакам колкото трябва,защото много искам такива стикери
                          Alfa Romeo 155 2.0 16v TS

Comment

Моля да ме извините, че закъснявам със стикерите, но в службата направо ме разкатаха от работа за тези 2 седмици... Утре пък командировка на Бургас за една седмица, но сега ще вида да ги направя и с оргиналния шрифт и да ги постна...

Comment

а горе доло кога ще са готови ? не че не варви колата и без тях ма поздрави

Comment

ако не съм закъснял и аз,пиши и мене за два стикера.Сега може и да съм далече,но ще се разберем,как да се видим.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X