Известие

Collapse
No announcement yet.

СТИКЕРИ ПРЕДНО СТЪКЛО

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

командировга съм от една седмица вече в Бургас - като се върна ще ги има стикерите...
    ПС: за мене с алфа шрифта не изглеждат добре...
    Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

колега преди да пуснеш моито стикерче плс намали шрифта на ника ми само, горе доло да е като шрифта на адреса на саита ако е възможно мерси предварително
      Alfa 147 JTD+ & Alfa 159 JTD +

Comment

Надявам се, че няма да забравите и мен с колежката milenamr ...
        Едно уточнение само - стикерите според мен ще е хубаво да се лепят от вътрешната страна. Просто от толкова време насам (и три стикера вече) забелязах, че лепенето отвън не е добра идея, най-малкото заради намалената издръжливост... Но предполагам (може да не съм го видял в темата) точно така искате да се направят ...
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

хм Alfa User ма те от вънка ли се лепат хм не го знаех това доста глупаво ако си прав сеа като отида на работа ще провера кви харти има и ще пиша на колегата ако незнае на кво се печати да иска такава хартиа според мен е (не съм сигора) PVC ПРОЗРАЧНО от 2 те страни малко оскапява ма се пак ще е доста траино незнам колегата да си каже мнението тои ги дава за печат много ми е любопитно в коя печатница

Comment

Не е нужно на такова скъпо фолио, колега - по-долу ще опиша как става за лепене от вътре.
            Иначе да, досега всички стикери с никовете се лепяха отвън. Изключение правят кръглите стикери на Италфест, триъгълните на членовете на клуба, и оригиналния рекламен надпис.
            Самите надписи може да се направят на обикновено самозалепващо фолио за външна реклама, като за да се лепне от вътрешната страна самия надпис трябва да се обърне огледално. След това самото залепване става с трансферно тиксо (хартиено).
            И все пак - може да се пробва фолиото за големия надпис отзад да е светлоотразително - много ще е ефектно. Но както дойде - това не е толкова важно.

Comment

Абе моя си е отвън и си седи от феста на горна баня преди 3 и половина години. само подчертавката ми е паднла и сега съм pr 00f
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

това за никовете на предното стъкло, да няма ядове ,аз говорих за стикера на стаклото от зад а хар'тията не е чак толкова скъпа мах 1 лев на 50/70 да е мах и за печата там мисла,че 100 броики са около 100-150 лв ма качествена изработка на офсетови машини незнам как ги праи колегата негова работа аз ще съм доволен на кво доде ,че си е разправия

Comment

Всъщост самото фолио наистна не е толкова важно, макар най-евтините да проявяват тенденция да падат след многократно яко напичане от слънцето... А просто можеш да кажеш на колегата си като подготвя файла с надписите за рязане, да ги обърне огледално. Тва е цялата философия Поздрави, ще чакам новини.

Comment

Колега незнам последня пост дали се отнасяше за мен но човека които прави тиа неща не го знам дори незнам дали ми е колега но както и да е но савсем това не е философята която ти казваш ако се праи на машини - печатарски нема как стане на самозалепваща хартиа да печатиш печати се малко по различно от представите ти както и да е тои момчето си знае сигорно, незнам кво приа както и да е повече нема се обаждам ,че наспамих темата сажалявам пк и не ми се обяснява поздрави за човека които се занимава с стикерите

Comment

Ами поста е основно към колегата, който ще се занимава със стикерите - просто се опитвам да бъда полезен, за да имаме всички полза

Comment

Искам и аз 2 МОЛЯ....
                        Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                        Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                        Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

искам стикерче

Comment

Ако може и за мен 2 стикера
                            sigpicAlfa Romeo 166 2.0 TS'99г.-бивша,Audi A6 2.5 TDI'01г.-бивша,BMW 525 2.5 TDS'99г.-бивша,Alfa Romeo 146 2.0 TS

Comment

аз отпреде имам искам отзаде и ако имате няква зверска лепенка на алфа (да мяса малко повече на голфм, конете да качи) и ако има ще дам адрес с наложен платеж да ми пратеите, моля :
                              145 1.4 TS 99' EX
                              145 1.6 TS 99'

Comment

Някой ще може ли да ми прати файла с надписа и сайта без ник-а ще съм мн благодарен .Емейла ми е:don_martin_1991@abv.bg .Благодаря предварително.Поздрави

Comment

Working...
                                X