Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусии срещи в Свищов

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като гледам май ще се съберем така че и аз ще съм там
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

27.09.2008 16:00 пред стадион Академик после ще видим в кое кафе ще ходим чакаме ви
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
        27.09.2008 16:00 пред стадион Академик после ще видим в кое кафе ще ходим чакаме ви
        Ако навия някой приятел да дойде да се вози и аз мога да долетя
        Alfa romeo 145

Comment

Приятна среща само от 4 човека ,дано с времето да се увеличаваме и да стане традиция,благодаря на отзовалите се колеги
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

безплатни обяви
            Моята 166

Comment

Пичове съжалявам, че пак не присъствах обаче ми удариха алфичката иии трябваше да си се прибирам да я карам на чичко доктор, че ми се къса сърцето като я видя и такам... Иначе не е много ама така задна лява врата хлътнало и жулнато ала бала... и си имаше и други забележки и такам...сега нямам търпение да стане готова иии ще се наложи да и изневеря със германката на баща ми тая седмица Апък нямам все още интернет във Свищов затова не съм ви писал.... айде пък като я оправя ще се включа в някоя сбирка надявам се вече

Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

айде на 24 или 25 да спретнем една срещичка
                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Да сме живи и здрави ще помислиме...
                  безплатни обяви
                  Моята 166

Comment

Айде Свищовската група събудете се проявете малко ентусиазъм все повече притежатели на Алфа виждам ама..
                    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                      Айде Свищовската група събудете се проявете малко ентусиазъм все повече притежатели на Алфа виждам ама..
                      Митак трябва да започнеш развойна дейност да си Паисий Алфаджийски за свищовските фенове да ги събудиш та да станат и те сектанти
                      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Ами трябва да ама те нещо непоемат Айде свищовски Алфаманиаци събудете се Ако има желаещи да спретнем една среща да се обаждат включете се малко в тоя форум
                        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

Тази седмица вече мисля да си оставам в Свищов, така че ще гледам да дойда и аз, ако заформите срещичка! Записал съм си на Дидо номера и ще се обадя към четвъртък петък да се разберем, че ги чакам от зоната да дойдат тази седмица да вкарат нетчето ама знам ли ги дали ще дойдат Ако имам възможност, ще пиша пак!

Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от MaDNeSS Покажи съобщение
                            Тази седмица вече мисля да си оставам в Свищов, така че ще гледам да дойда и аз, ако заформите срещичка! Записал съм си на Дидо номера и ще се обадя към четвъртък петък да се разберем, че ги чакам от зоната да дойдат тази седмица да вкарат нетчето ама знам ли ги дали ще дойдат Ако имам възможност, ще пиша пак!
                            До колкото познавам зоната по добре удари една жица че най-вероятно ще си отчакаш ама успех все пак Айде дано да успеем да спретнем една среща
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

Колеги даи да се съберем някои ден некаде.Даите предложение

Comment

Първоначално публикувано от ilkoto Покажи съобщение
                                Колеги даи да се съберем някои ден некаде.Даите предложение
                                ами варянт има за 24-събота някъде из свищов става въпрос за през деня...давайте мнения и други предложения
                                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Working...
                                X