Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусии срещи в Свищов

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ех аз тъкмо днес се прибрах ама от понеделник съм на линия и като гледам как се очертават нещата май 2-3 седмици съм там няма да се прибирам ако има желаещи обаждайте се
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
      Ех аз тъкмо днес се прибрах ама от понеделник съм на линия и като гледам как се очертават нещата май 2-3 седмици съм там няма да се прибирам ако има желаещи обаждайте се
      ами айде в неделя по някое време давайте предложения аз май ще съм на свищов
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Аз също, ама се обадете, че не знам дали ще имам нет

Comment

И аз съм навит

Comment

оставям номера да звъннете за часа и мястото ама да е следобед че съм на сватба и ще патувам неделя за свищов 0878160707
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Какво стана бе? Среща ще има ли? Колко часа и къде?

Comment

какво ще кажете за среща в събота следобяд
                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

А на колко време са ви срещите?Има ли няква периодичност или когато се саберат повечко хора?
                  Аз съм там през седмица и може да се включа...доста алфи видях там,а щом има алфи тряа да има и болни алфисти
                  145 1.6boxer

Comment

Първоначално публикувано от ivelin Покажи съобщение
                    А на колко време са ви срещите?Има ли няква периодичност или когато се саберат повечко хора?
                    Аз съм там през седмица и може да се включа...доста алфи видях там,а щом има алфи тряа да има и болни алфисти
                    от кога ги мъча да се съберем ама хора все няма дайте малко по сериозно тая седмица и в събота следобед да се събереме
                    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Аз в събота съм зает.Аиде в неделя

Comment

За неделя сам навит
                        AlfaRomeo146TS'1.8'16V'99

Comment

Ами ок само да се разберем каде

Comment

аз в неделя си заминавам такаче се съберете и ще чакам отзиви
                            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

ok само да се организираме

Comment

Оп оп срещички нещо се заформят май а? Какво стана решихте ли нещо? Аз утре пътувам за Свищов, обаче не се знае по кое време. Айде ако се организирате нещо и е следобяда (макарче вече малко се съмнявам... в последния момент) може някой да дрънне едно телефонче ако искате. 0888880537 или 0878267601 Новомир се казвам Имам доста голямо желание за някоя хубава срещичка, но често си пътувам и незнам... Айде ако пак пропусна приятно изкарване!

Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Working...
                                X