Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусии срещи в Свищов

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз тази неделя няма да мога, но другата мисля да съм си тука. Надявам се да има с кой да се съберем тогава

Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

• др седмица аз ще си идвам ама незнам дали ще остана до неделя ако искате да направим срещата в събота
      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Май нещо все се разминаваме с дните поне записахме една Свищовска среща и беше готина ама неможем нещо да се организираме и за други такива
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Колеги аз в сряда ще съм там ако иска някой да се съберем,да се запознаем да пием по едно ей т'ва е номера ми-0896671473Ивелин
          145 1.6boxer

Comment

• Ако има и други желаещи за една среща обаждайте се и аз съм на Свищов до събота 0883334254 Митко
            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
              Ако има и други желаещи за една среща обаждайте се и аз съм на Свищов до събота 0883334254 Митко
              митак кога ще си ходиш щот аз ще дойда в петък и в събота ще се връщам към плевен
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                митак кога ще си ходиш щот аз ще дойда в петък и в събота ще се връщам към плевен
                В събота че в петък имам изпит удари една жица ако искаш Може да пътуваме заедно към Плевен
                Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Comment

• Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
                  В събота че в петък имам изпит удари една жица ако искаш Може да пътуваме заедно към Плевен
                  нулеви грижи
                  Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Тази събота или неделя??? Има ли навити за срещичка? Аз най-вероятно ще съм си в Свищов, така че ще се радвам ако има няколко алфисти да пием по кафенце или нещо друго

Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от MaDNeSS Покажи съобщение
                      Тази събота или неделя??? Има ли навити за срещичка? Аз най-вероятно ще съм си в Свищов, така че ще се радвам ако има няколко алфисти да пием по кафенце или нещо друго
                      събота до обяд съм на линия звънни ми
                      Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• ако ще се срещтате,кога и каде?
                        AlfaRomeo146TS'1.8'16V'99

Comment

• И тази седмица нищо не направихме колеги.

Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

• нищо ново под слънцето
                            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• здражеите ас ще мога да мръдна чак слет 9-ти а мн искам да се саберем някаде така 4е аиде да се организираме само в Свищов няма такива сабирания

Comment

• ще помоля всеки който е от свищов да качи по някоя снимка на колата си или да напише модел ,цвят и номера ,че като ви засичам по пътя да мога да се спирам
                                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Working...
                                X