Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусии срещи в Свищов

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колеги да си направим някои пат една гонка с феновете на бмв те се сабират вьв четвартак в 20.00 на стадиона аз сам наработа вьв сряда

Comment

• Първоначално публикувано от DIDO_7736 Покажи съобщение
      колеги да си направим някои пат една гонка с феновете на бмв те се сабират вьв четвартак в 20.00 на стадиона аз сам наработа вьв сряда
      Може да се измисли нещо значи днеска си на работа

Comment

• ето ми телефона ако има някакжи промени 0897 903 383 другата сряда пак сам на работа

Comment

• От понеделник до сряда съм в Свищов ще ви замоля да ме светнете ден час и място ако ще се събирате.Ще се радвам да побъбрим.

Comment

• Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
            От понеделник до сряда съм в Свищов ще ви замоля да ме светнете ден час и място ако ще се събирате.Ще се радвам да побъбрим.
            Значи Сряда 19:00 зад Факултета ! НО незнам дали тая сряда ще бъдем там ! Ще се разберем тук

Comment

• Ако ще се събирате там съм.

Comment

Ако ще се събирате там съм.
                еми евентуално вторник сряда към 11-12ч как си ???

Comment

• Три дена съм леш пром така че когато кажеш

---------- Post added at 14:21 ---------- Previous post was at 14:20 ----------

телефона ми е 0884981896 миро

Comment

• колеги аиде утре да се саберем ако можете

Comment

• Обадете ми се защото в Свищов няма от къде да видя кога ще се събирате телефонът ми го има по горе.

---------- Post added at 10:00 ---------- Previous post was at 09:58 ----------

Аз тръгвам за Свищов.

Comment

Обадете ми се защото в Свищов няма от къде да видя кога ще се събирате телефонът ми го има по горе.

---------- Post added at 10:00 ---------- Previous post was at 09:58 ----------

Аз тръгвам за Свищов.
                        колега за съжаление няма да ни има и среща тази седмица няма да има

Comment

• Така или иначе аз съм тука ощте 2 дена ако има не6то звънкаите.

Comment

• Тази седмица ще има ли италянки бре.Втори път имам към Свищокио работа и ако сега не се съберете не знам кога.

Comment

• щеима утре вечар вав 19 00

Comment

• слагаите снимките

Comment

Working...
                                X