Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусии срещи в Свищов

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ехо каде исчезнахте

Comment

• Първоначално публикувано от DIDO_7736 Покажи съобщение
      ехо каде исчезнахте
      Тука смеее ! Малко ваканция имаше

Колеги утре ще има ли среща ! ?? Ние ще сме там !

Comment

• аз сам наработа може да доиде 1 сас 146
        Last edited by DIDO_7736; d.m.y г., 19:05.

Comment

• Първоначално публикувано от DIDO_7736 Покажи съобщение
          аз сам наработа може да доиде 1 сас 146
          ем другия път ! Или са обади кат свършиш работа !

Comment

• ехо в сряда ще има ли някои

Comment

• Очаквайте ново попълнение към свищовската група в края на месеца, че ще почвам да уча там. Та за първата среща може да се чакаме пред университета, но още не съм решил кога ще пътувам за града, че на 23 започва настаняването в общежитията. Та ако дойда един или два дни по-рано, може да се съберем и да ме разведете из града.
              Поздрави!
              VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
              Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
                Очаквайте ново попълнение към свищовската група в края на месеца, че ще почвам да уча там. Та за първата среща може да се чакаме пред университета, но още не съм решил кога ще пътувам за града, че на 23 започва настаняването в общежитията. Та ако дойда един или два дни по-рано, може да се съберем и да ме разведете из града.
                Поздрави!
                колега никакви грижи ! Срещите мислим да ги открием през Октомври така че следи тук или в някои от другите форуми за италиянки

Comment

• Ами тогава може първата среща да бъде на 3 Октомври, пред университета. Може да се събираме някъде около 17:00, но по-късно ще пиша, защото не знам дали всяка седмица ще си хода до Враца, а и зависи към колко ще се върна в Свищов.

Comment

• Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
                    Ами тогава може първата среща да бъде на 3 Октомври, пред университета. Може да се събираме някъде около 17:00, но по-късно ще пиша, защото не знам дали всяка седмица ще си хода до Враца, а и зависи към колко ще се върна в Свищов.
                    Колега по принцип ги правим през седмицата , понеже събота и неделя повечето си ходят ! Но ще обмислим варианти др. седмица !

Comment

• Колеги днес да направим 1 пробна среща ! място не уточнявам за към 18:00ч ! Ако има желаещи да ми звъннат 0883 471 909

Comment

• Аз тази неделя ще съм на среща във Враца, но може да я направим на 10.10 в Свищов. Ако има желаещи да пишат на skype: luis_hamilton.

Comment

• еми в неделя пак ще се саберем

Comment

• От колко ще бъде срещата?

Comment

• ами по сащото време 6 00

---------- Post added at 23:44 ---------- Previous post was at 23:31 ----------

здр колега идваш ли кам свищов пак имаме ново място на сабиране на студенски град всяка сряда 18 00

Comment

• Аз в неделя ще си хода на Свищов, та някъде до към 17:00 ще бъда там. Аз съм в Студентски град, блок номер 5. Ако искате да се чакаме пред Студентския стол 2.

Comment

Working...
                                X