ехо каде исчезнахте
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусии срещи в Свищов
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DIDO_7736 Покажи съобщениеехо каде исчезнахте
Колеги утре ще има ли среща ! ?? Ние ще сме там !
Comment
-
Първоначално публикувано от DIDO_7736 Покажи съобщениеаз сам наработа може да доиде 1 сас 146
Comment
-
Очаквайте ново попълнение към свищовската група в края на месеца, че ще почвам да уча там. Та за първата среща може да се чакаме пред университета, но още не съм решил кога ще пътувам за града, че на 23 започва настаняването в общежитията. Та ако дойда един или два дни по-рано, може да се съберем и да ме разведете из града.
Поздрави!VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщениеОчаквайте ново попълнение към свищовската група в края на месеца, че ще почвам да уча там. Та за първата среща може да се чакаме пред университета, но още не съм решил кога ще пътувам за града, че на 23 започва настаняването в общежитията. Та ако дойда един или два дни по-рано, може да се съберем и да ме разведете из града.
Поздрави!
Comment
-
Ами тогава може първата среща да бъде на 3 Октомври, пред университета. Може да се събираме някъде около 17:00, но по-късно ще пиша, защото не знам дали всяка седмица ще си хода до Враца, а и зависи към колко ще се върна в Свищов.VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщениеАми тогава може първата среща да бъде на 3 Октомври, пред университета. Може да се събираме някъде около 17:00, но по-късно ще пиша, защото не знам дали всяка седмица ще си хода до Враца, а и зависи към колко ще се върна в Свищов.
Comment
Comment