If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Баси и негодниците!
Единия кандидат мод на темата си проси рушвети, а другия призовава към насилие, наказуемо от НК, като повреда на превозно средство.За има-няма от 3 до 15 години кауш.По спомен де!
Беше ме срам да се тътря с Ренетка, та бях в неделя на аграрен туризъм, ама като стане Катъра ще го представя и ще си глътнете езиците!
Наздраве , банда!
Хайде сега,дойде времето да се разберем към колко ще тръгваме и къде ще се чакаме?Според мен за мястото да говорим е удобен петрола на драгичево за да не идват към центъра някои.За часа Иво да каже,към 8:00 мисля че е добро време за тръгване????
Аз 0800 тръгвам гарантирано, защото трябва да съм на мястото рано рано. Ако искате пернишката група да сме в пакет(макар и скромен) предлагам да се напънат всички, които имат намерение да идват да са на Лука в 0750.
Аз 0800 тръгвам гарантирано, защото трябва да съм на мястото рано рано. Ако искате пернишката група да сме в пакет(макар и скромен) предлагам да се напънат всички, които имат намерение да идват да са на Лука в 0750.
Нямаш никакви проблеми,мисля че знаеш пакета е от моята и твоята кола както винаги.Аз само трябва да взема Иво(mordohy) и 7:50 сме на Петрола.За другите нищо незнам,ако ходи някой знае разписанието.
Comment