Първоначално публикувано от mordohy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Редовни срещи в Перник всяка неделя от 1400 ч.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеБанкет-27,28,29 давайте мнение за дата,мястото сиг пак ще е Сан Марко.Ако не давайте идеи и за място.
Но ако трябва и на 28 ще съм на линия. След 20:30 де!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Момци къде в ПК може да ми направят диагностика и реглаж на задния мост и дали въобще някой ги разбира 156ците в нашия град.За предниците за сега уж Валъо Брадата се справя,наскоро познат ходи до Гигови и нещо не се справиха като хората.Ако не,в София при Бобо ли,Лисан ли да отида,който е с 156,147 или Гт да дава предложения,че баща ми за 7000км по Германия сега се върна задните гуми са сликове и каучука е по бронята...Alfonso 1.3 Boxersigpic EX
Alfonso 156 2.4 140 -new breed
Comment
-
Напиши: "реглаж на заден мост в Перник " и излизат няколко сервиза.
Ето ти за начало.
http://www.pernikonline.com/business...n-i-zaden-mostНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеАз организации не правя,ако правите банкет и ме поканите ще дойда!
Третият, какво се ослушва, та не пише!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКаня те на 29-ти след 20:00 часа на обичайното място в Баджо. Ако там не ни пуснат, ще идем другаде!
Третият, какво се ослушва, та не пише!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНапиши: "реглаж на заден мост в Перник " и излизат няколко сервиза.
Ето ти за начало.
http://www.pernikonline.com/business...n-i-zaden-mostЩе ги пробвам момчетата от МИИВ .Весели пълници
Alfonso 1.3 Boxersigpic EX
Alfonso 156 2.4 140 -new breed
Comment
Comment