има ли местенце за още един Алфаджия
Известие
Collapse
No announcement yet.
Редовни срещи в Перник всяка неделя от 1400 ч.
Collapse
X
-
Е много сте лабави.Като наказание за 1-вото събиране на гаража на адаша ви глобяваме с пиенето и яденето!Без право на обжалване.Как можахте да не дойдете,а само двамата си стояхме???Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЕ много сте лабави.Като наказание за 1-вото събиране на гаража на адаша ви глобяваме с пиенето и яденето!Без право на обжалване.Как можахте да не дойдете,а само двамата си стояхме???
Ти ми каза не и аз си изпробвах новата италиянка!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Значииии не ми се обяснявай че ще ме напрегнеш и ще замине някой минискус.Присъдата е ясна такаче само очаквайте датата и да неми се оправдавате после.Ще бъде дадена според времето!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
К"ва дата , бе!
Нещо си се объркал!
Утре има кой да черпи, освен ако не му е писнало от запъртъци!
Та за утре?!?!?!???На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеАз на мачсух за уевски але,але,але....
Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщениеe то мача е по-късно?Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеА днеска!?Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеПак така !!!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment