Първоначално публикувано от mordohy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Редовни срещи в Перник всяка неделя от 1400 ч.
Collapse
X
-
Абе не знам ама колко фиати браво светло сини, баварци тройки и мерцедеси 180 видях за няколко часа в Перник - направо се шокирах.Но пък за сметка на това не можах една готина мадама да видя.Къде са се покрили не знам.Единствената, която беше мн. красива да се пък хване точно с мой сученик - пумене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениеАбе не знам ама колко фиати браво светло сини, баварци тройки и мерцедеси 180 видях за няколко часа в Перник - направо се шокирах.Но пък за сметка на това не можах една готина мадама да видя.Къде са се покрили не знам.Единствената, която беше мн. красива да се пък хване точно с мой сученик - пу
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеза жалост днеска я пропускамAlfa Romeo 156 1.9JTD 105hpsigpic
Comment
-
първо:абе да попитам мазно-sent-7 от Перник ли е!?
И второ в събота някой ще тръгва ли към Калояново или пак ще отсрамвам Перник и Кюстендил сам.
П.П М.... ви!!!
-------------------------------------------------
Чшшшшшшшш чичка, я намали конете!Last edited by MrX; d.m.y г., 11:07.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениепърво:абе да попитам мазно-sent-7 от Перник ли е!?
И второ в събота някой ще тръгва ли към Калояново или пак ще отсрамвам Перник и Кюстендил сам.
П.П М.... ви!!!
-------------------------------------------------
Чшшшшшшшш чичка, я намали конете!Alfa Romeo 156 1.9JTD 105hpsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от adrian07 Покажи съобщениеАве и нема да черпиш а? ебати убавите джантиsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеах ти папарак такъв само ден пред блока и я снимааз
правя обиколки на сам на там
Alfa Romeo 156 1.9JTD 105hpsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеТакаааа,мисля че тук е мястото да питам хората със 156-ците и 147-ците (???) кои ще ходят на събора на 29и30?Alfa Romeo 156 1.9JTD 105hpsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от adrian07 Покажи съобщениеMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеТакаааа,мисля че тук е мястото да питам хората със 156-ците и 147-ците (???) кои ще ходят на събора на 29и30?sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
Comment