кажи къде и ще си я чупиме заедно.то и аз имам да ръчкам,ама с компания е по сладко!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Редовни срещи в Перник всяка неделя от 1400 ч.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениекажи къде и ще си я чупиме заедно.то и аз имам да ръчкам,ама с компания е по сладко!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
За малко да не ида,щото се бях успал,но един "отговорен другар " ме събуди,та си отвлякох задника на срещата!
ПП.За коя точно спамерска тема искаш да си модератор,щото те засичам само по такива !На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЗа малко да не ида,щото се бях успал,но един "отговорен другар " ме събуди,та си отвлякох задника на срещата!
ПП.За коя точно спамерска тема искаш да си модератор,щото те засичам само по такива !Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеНа разделаsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеНикаква власт за тояниква бира повече
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Добре де!Нека народонаселението да гласува,а после ще дадеме предложение пред "отговорните инстанции" и въпроса ще се съгласува,където трябва и след като разберем,къде трябва да се дава рушвета,всичко ще е наред.Щом има документ подпечатан с тапа,всичко става!
По-важния въпрос е:
Какво даваш за глас в твоя полза!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеДобре де!Нека народонаселението да гласува,а после ще дадеме предложение пред "отговорните инстанции" и въпроса ще се съгласува,където трябва и след като разберем,къде трябва да се дава рушвета,всичко ще е наред.Щом има документ подпечатан с тапа,всичко става!
По-важния въпрос е:
Какво даваш за глас в твоя полза!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНищо подобно.Само давам идея, ако искаш да стане по- бързо.
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеКак беше вчера момци....Fiat Punto 1.2 75 ELX
EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАз зарязвах лозята!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Не си си дал нито платформата,нито програмата!
За другото не говорим!
Трябва да почнеш да целуваш бебета,да откриваш автомивки и да черпиш народа с кебапчета и бира!
Хайде оправяй се!
Аз ли трябва да ти казвам, как да се готвиш за избори!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment