ок.няма грижи.за по другата обаче мисля да не се събираме защото нали е Никулден тогава ако не се лъжа и предполагам,че повечето колеги ще имат някакви ангажименти.но нищо не се знае де.когато и да е си добре дошъл
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ямбол-Срещи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеПоздравления колега....На колегата със синята 146 JTD У5420АВ много поздрави, той е идвал в Сливен на наша среща..
Жив и здрав! Дано другия път да се съберем повече и теб да видим!
Че и аз този път имах ангажимент след обяда.
Какво ще кажете за другата неделя по същото време?
И някой да дойде с идея за после. Да речем - някъде на безалкохолна бира.Alfa Romeo 146, 1.9 JTD, 2000 г.
Comment
-
алооооо,четвъртък е пак,а не виждам никой да е писал нещо.стига с тая работа е хора,починете малко.айде сега да видим на 30.11.2008 кой ще дойде да се видим.естествено на Технополис.обаждайте се на братя,сестри,братчеди и братчетки,майки,бащи и всеки,който има Алфа.
Comment
-
днес се изложихме много грозно.с колегата DimIl си повисяхме прилично на студа,но поне си поговорихме изпушихме по някоя цигара и си тръгнахме,за което му благодаря,че не бях сам.другите къде се покрихте не ва знам.
Comment
-
Айде другия пътAR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp
Comment
-
никакъв проблем няма колега.стига наистина да дойдете.следващата среща ще е на 14.12.2008г.поради празника на 6ти а именно никулден,и кой ще пътува навън,кой ще си попрекали с алкохола,за здравето на именника и така. ми между другото номера ми е 0887449046 всяка неделя,когато има срещи можем да се уговаряме и по телефоните.
Comment
Comment