нещо ей така чува ли се за среща лекинко???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ямбол-Срещи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от saint78 Покажи съобщениенещо ей така чува ли се за среща лекинко???
Comment
-
колеги какво ще кажете да се съберем тази неделя някъде
---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 22:53 ----------
какво ще кажете за неделя бе колеги не се страхувайте а пишете
---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:02 ----------
здравейте колеги нищо не пишете за някоя сбирка нещо е станало ли че вече не се събирате ве
---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:18 ----------
имали стикери и за номера лайсни как стоят нещата за тези работи пишете
Comment
-
Uppppppppppppp
Колеги гледам saint78 си е водил някви монолози в темата преди време....та въпроса ми е дали можем да спретнем нещо като събиране в събота или в неделя на ОМВ примерно или да почвам и аз с монолозите?
Аре пишете да пием по едно кафе и да се запознаем, че срамота, по 6000000 алфи на ден срещам, а не познавам никой, ама грамм никой!
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеUppppppppppppp
Колеги гледам saint78 си е водил някви монолози в темата преди време....та въпроса ми е дали можем да спретнем нещо като събиране в събота или в неделя на ОМВ примерно или да почвам и аз с монолозите?
Аре пишете да пием по едно кафе и да се запознаем, че срамота, по 6000000 алфи на ден срещам, а не познавам никой, ама грамм никой!
Comment
-
Очаквам да се включат поне saint78 и joreto 78, гледам че са били по активни в темата.. трима да се съберем пак е нещо, на фона на нищото. Единия път 3-ма, след тва 5, току виж след време се съберем цели 8 алфиста от тоз умрял град.... Иначе lyuboo няма проблем, само да имам път...
Comment
-
upAR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp
Comment
-
Първоначално публикувано от t-1000 Покажи съобщениеup
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеЯмболии никав навик нямат да влизат в тоя раздел. Ще пусна 30 теми във всички раздели белким някой прочете нещо. Егати 3-ма човека на кръст не можем се съберем...
Comment
-
Еми то хубаво жика, ама не е същото..нали целта е да започнем нещо като редовни срещи...а иначе ако идвам нататък ще пиша задължително.
Има хора от Ямбол, които пишат във форума, но няма какво да ги накара да влязат в този раздел...а иначе града е претъпкан с алфи, но колко ли от тях дори знаят за виртуалното ни семейство..
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеЕми то хубаво жика, ама не е същото..нали целта е да започнем нещо като редовни срещи...а иначе ако идвам нататък ще пиша задължително.
Има хора от Ямбол, които пишат във форума, но няма какво да ги накара да влязат в този раздел...а иначе града е претъпкан с алфи, но колко ли от тях дори знаят за виртуалното ни семейство..156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment