Известие

Collapse
No announcement yet.

Ямбол-Срещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

нещо ей така чува ли се за среща лекинко???
    sigpic
    156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

Първоначално публикувано от saint78 Покажи съобщение
      нещо ей така чува ли се за среща лекинко???
      Като гледам май няма много мераклии
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

нов съм ако се сабирате пишетими за да се запознаем колеги

Comment

колеги какво ще кажете да се съберем тази неделя някъде

---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

какво ще кажете за неделя бе колеги не се страхувайте а пишете

---------- Post added at 23:18 ---------- Previous post was at 23:02 ----------

здравейте колеги нищо не пишете за някоя сбирка нещо е станало ли че вече не се събирате ве

---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:18 ----------

имали стикери и за номера лайсни как стоят нещата за тези работи пишете

Comment

Uppppppppppppp

Колеги гледам saint78 си е водил някви монолози в темата преди време....та въпроса ми е дали можем да спретнем нещо като събиране в събота или в неделя на ОМВ примерно или да почвам и аз с монолозите?
            Аре пишете да пием по едно кафе и да се запознаем, че срамота, по 6000000 алфи на ден срещам, а не познавам никой, ама грамм никой!
            156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
              Uppppppppppppp

Колеги гледам saint78 си е водил някви монолози в темата преди време....та въпроса ми е дали можем да спретнем нещо като събиране в събота или в неделя на ОМВ примерно или да почвам и аз с монолозите?
              Аре пишете да пием по едно кафе и да се запознаем, че срамота, по 6000000 алфи на ден срещам, а не познавам никой, ама грамм никой!
              Идвам ли в Ямбол колега, ще се обадя да се видим на по кафе, или ти ако идваш в Сливен се обади. Няма да намериш никой друг да се навие за среща, нито от Сливен нито от Ямбол, затова и вече не пиша в темите защото съм се отчаял, както каза алфи 100000000, алфисти един, двама
              Alfa 156, 2.0 TS
              VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Очаквам да се включат поне saint78 и joreto 78, гледам че са били по активни в темата.. трима да се съберем пак е нещо, на фона на нищото. Единия път 3-ма, след тва 5, току виж след време се съберем цели 8 алфиста от тоз умрял град.... Иначе lyuboo няма проблем, само да имам път...

Comment

up
                  AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
                  http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
                  Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
                  BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

Първоначално публикувано от t-1000 Покажи съобщение
                    up
                    Да разбирам ли, че може би си 2-рия на ОМВ в събота?

Comment

• Ямболии никав навик нямат да влизат в тоя раздел. Ще пусна 30 теми във всички раздели белким някой прочете нещо. Егати 3-ма човека на кръст не можем се съберем...

Comment

• Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                        Ямболии никав навик нямат да влизат в тоя раздел. Ще пусна 30 теми във всички раздели белким някой прочете нещо. Егати 3-ма човека на кръст не можем се съберем...
                        Така е колега
                        Alfa 156, 2.0 TS
                        VW Vento 1.8- Бившата

Comment

• Заповядайте в Стара Загора бе
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Еми то хубаво жика, ама не е същото..нали целта е да започнем нещо като редовни срещи...а иначе ако идвам нататък ще пиша задължително.
                            Има хора от Ямбол, които пишат във форума, но няма какво да ги накара да влязат в този раздел...а иначе града е претъпкан с алфи, но колко ли от тях дори знаят за виртуалното ни семейство..

Comment

• Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                              Еми то хубаво жика, ама не е същото..нали целта е да започнем нещо като редовни срещи...а иначе ако идвам нататък ще пиша задължително.
                              Има хора от Ямбол, които пишат във форума, но няма какво да ги накара да влязат в този раздел...а иначе града е претъпкан с алфи, но колко ли от тях дори знаят за виртуалното ни семейство..
                              Желанието и тръпката на повечето е преминала от това да карат Алфа...
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• сбирка

здравейте колеги какво ще кажете за една сбирка тая събота или неделя ако сте съгласни пишете ми и без това е празник и да се запознаем
                                Last edited by Joreto 78; d.m.y г., 18:16.

Comment

Working...
                                X