Известие

Collapse
No announcement yet.

ВТОРА ПРОЛЕТНА СРЕЩА В СВИЩОВ 12.04.2009г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И с тия вилици и ножове голям маитап падна.И КИРО ДРУГАТА СЕДМИЦА АКО НЯМАШ РАБОТА НЕОТЛОЖНА СТАВА ВЪПРОС ПАК ТАМ ХАХАХА.

Comment

Мдааа, добра срещичка се получи.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
        И с тия вилици и ножове голям маитап падна.И КИРО ДРУГАТА СЕДМИЦА АКО НЯМАШ РАБОТА НЕОТЛОЖНА СТАВА ВЪПРОС ПАК ТАМ ХАХАХА.
        Ами ако ме земеш с теб,че Цветелин надали ще иска да присъствам на такива ваши миропрятия повече

Comment

Готово бе земам та аз ама да не ти са исправи косъма че и аз като Цецо малко рисковано карам.

Comment

Супер срещичка се получи,благодаря на всички които се отзоваха на поканата.Чакаме покана от Русенската група даим дойдем на гости.
            145 1.6Boxer 8V-LPG

Comment

чак сега пуснаха нета...първо да благдаря на всички отзовалисе и второ да кажа че ще превърнем тая серща в ежегодно мини съборче ииии накрая митаче много те лофкат тия колежки бе
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                чак сега пуснаха нета...първо да благдаря на всички отзовалисе и второ да кажа че ще превърнем тая серща в ежегодно мини съборче ииии накрая митаче много те лофкат тия колежки бе
                Да не би да си в Свищов, че сега ти идва нета. Имаше авария, и нямаше ток в половината град, и нет в целия (щото Тихона е в тая половина дето нямаше ток). Аиде на кафе ако си в Свищов.

Comment

Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщение
                  Да не би да си в Свищов, че сега ти идва нета. Имаше авария, и нямаше ток в половината град, и нет в целия (щото Тихона е в тая половина дето нямаше ток). Аиде на кафе ако си в Свищов.
                  на плевен съм още вчера се прибрахме
                  Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                    Мдааа, добра срещичка се получи.
                    па ква лютеница щеше да стане заради тебе

Comment

• Я обади ква лютеница бре

Comment

• Първоначално публикувано от RSxRacer Покажи съобщение
                        па ква лютеница щеше да стане заради тебе
                        Ами те хората не случайно са измислили огледалата за обратно виждане
                        Ама спокс, аз го очаквах това от Цецо.
                        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                          Ами те хората не случайно са измислили огледалата за обратно виждане
                          Ама спокс, аз го очаквах това от Цецо.

остави ти Цецо,ама тоя ниско летящия стелт щеше да ни отмъсти на всичките

Comment

• Абе даите да направим нещо такова и в русе някаква срещичка регионална с хапка пиика ама яденето ние да си го приготвим.По-бързо ще стане барбекю,това онова.

Comment

• Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
                              Абе даите да направим нещо такова и в русе някаква срещичка регионална с хапка пиика ама яденето ние да си го приготвим.По-бързо ще стане барбекю,това онова.

ми аз ви казах горе на волейболното на текето 6те е перфектно ама лошото е че трудно ще се влезе там с тия ниските алфети

Comment

• Първоначално публикувано от RSxRacer Покажи съобщение
                                ми аз ви казах горе на волейболното на текето 6те е перфектно ама лошото е че трудно ще се влезе там с тия ниските алфети
                                как ще са ниски видя ли на ония паркинг какви окопи прескочиха
                                Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Working...
                                X