И с тия вилици и ножове голям маитап падна.И КИРО ДРУГАТА СЕДМИЦА АКО НЯМАШ РАБОТА НЕОТЛОЖНА СТАВА ВЪПРОС ПАК ТАМ ХАХАХА.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ВТОРА ПРОЛЕТНА СРЕЩА В СВИЩОВ 12.04.2009г.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщениеИ с тия вилици и ножове голям маитап падна.И КИРО ДРУГАТА СЕДМИЦА АКО НЯМАШ РАБОТА НЕОТЛОЖНА СТАВА ВЪПРОС ПАК ТАМ ХАХАХА.
Comment
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениечак сега пуснаха нета...първо да благдаря на всички отзовалисе и второ да кажа че ще превърнем тая серща в ежегодно мини съборчеииии накрая митаче много те лофкат тия колежки бе
Comment
-
Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщениеДа не би да си в Свищов, че сега ти идва нета. Имаше авария, и нямаше ток в половината град, и нет в целия (щото Тихона е в тая половина дето нямаше ток). Аиде на кафе ако си в Свищов.Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеМдааа, добра срещичка се получи.
Comment
-
Първоначално публикувано от RSxRacer Покажи съобщениепа ква лютеница щеше да стане заради тебе
Ама спокс, аз го очаквах това от Цецо.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеАми те хората не случайно са измислили огледалата за обратно виждане
Ама спокс, аз го очаквах това от Цецо.
остави ти Цецо,ама тоя ниско летящия стелт щеше да ни отмъсти на всичките
Comment
-
Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщениеАбе даите да направим нещо такова и в русе някаква срещичка регионална с хапка пиика ама яденето ние да си го приготвим.По-бързо ще стане барбекю,това онова.
ми аз ви казах горе на волейболното на текето 6те е перфектно ама лошото е че трудно ще се влезе там с тия ниските алфети
Comment
-
Първоначално публикувано от RSxRacer Покажи съобщениеми аз ви казах горе на волейболното на текето 6те е перфектно ама лошото е че трудно ще се влезе там с тия ниските алфетиАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
Comment