If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам да помоля всеки които е от Хасково или областа.....и е във форума...да пише и да организираме среща..Със тази тема искам искам да създам началото на сбирки в хасково дано успея...МЕРСИ на всички надявамсе да успея....!!!!
По принцип съм виждал активни във форума колеги от твоята област, явно просто не са видяли темата...Успех в начинанието, което лично според е невъзможно...
аз искам еи така хасково и стара загора да се сабирамеи даправимпо големи збирки но уфи няма да е сигорно....може би модератора няма ми позволи да я пусками другаде темата????
аз искам еи така хасково и стара загора да се сабирамеи даправимпо големи збирки но уфи няма да е сигорно....може би модератора няма ми позволи да я пусками другаде темата????
Ми по-принцип има областни Стара Загора, Нова Загора, Сливен и Ямбол ама от СтЗ идват най-много, а от другите градове по 1 най много двама...Затова ако искаш да се срещаш с Алфисти идвай всяка 1 и 3 неделя от месеца на Астория в Стара Загора...Това е най-доброто решение за сега...Иначе пак ти казвам има поне 2 които са редовни във форума и ако не се лъжа преди време бях чел една такава тема като твоята и си бяха спретнали една срещичка на коята имаше 2, 3...Затова най-добре се свържи директно с тях...Единият има 146 ( MaD-BoY ), а другият 156 SW ( Crazy_Element ). Това е с което мога да ти помогна за момента
Аа не си самотен вълк,просто сега съм малко извън родината.С колегата(Mad-boy) да отсрамите областа,пък аз като се върна съм на линия.С каква красавица си ти?
Айде действайте на линия съм.Писах и в другата тема по-надолу,че няма проблем.Казваме примерно една Неделя - 21:00 на ОМВ Хасково и да видим...Не е като да няма хора от нашия край с Алфи,просто много малко четат форума,както съм и аз самият.Виждам че си поствате и номерата ако се засечете,така че- сива 156 - Х 6662
Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Айде действайте на линия съм.Писах и в другата тема по-надолу,че няма проблем.Казваме примерно една Неделя - 21:00 на ОМВ Хасково и да видим...Не е като да няма хора от нашия край с Алфи,просто много малко четат форума,както съм и аз самият.Виждам че си поствате и номерата ако се засечете,така че- сива 156 - Х 6662
през деня удобно ли ви е?
---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:22 ----------
Аа не си самотен вълк,просто сега съм малко извън родината.С колегата(Mad-boy) да отсрамите областа,пък аз като се върна съм на линия.С каква красавица си ти?
Comment