If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
само да наклеветя Илко,че има нова алфа
да я караш със здраве и милиони безаварийни километриняма да споделям подробности за да е по-интереснотой да си каже
Още не съм я регистрирал бре, затова не съм се похвалил. Иначе в подписа ми я има. Ето някоя снимка.
П.П.. Ако забелязвате не свети нито една предупредителна лампа по таблото...
Нямаше записани грешки и километрите са си толкова и в ЕКУ-то. Направо ме изненаДа.
Тая седмица най-вероятно няма да мога да я регистрирам, че оригиналните и документи са още в Италия.
Ама това на пречи да почерпя де.
Благодаря за пожеланията на всички.
аиде честито и от мен много е яка хаиде даваи много по точно хиляди безавариини километри и много ремапи да има
и накрая ти желая поне 300 кончета да стане
Среща 10.10.2010г./неделя/ 15.00ч.на р-т "Пъстренец" /главен път Е79,посока Враца/ Всички притежатели на италиански автомобили са добре дошли!! поради ранното стъмване вече,така мислим с гого,че е по-добре.ако има възражения някой,сега е момента........поздрави на всички.
Еййй... кво е тва 15.00ч? Вие Формула1 не гледате ли? Дайте да измислим нещо друго, та да може си гледам формулата.
А, и да се похваля, че от днес си имам рег. номера на Алфа -та.
Впрочем сега формулата ще бъде сутринта, защото са в Япония. Самият старт е от 09:00 часа сутринта. Пък и в сайта на f1.com има лента на която можеш да си превърнеш времето в нашето часово време.
VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Е супер тогава нямам възражения.
Въобще не се съобразих къде е старта тая седмица. Просто по навик, че е в 15.00ч. повечето пъти.
Благодаря за уточнението колега.
Comment