Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи в Монтана

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ааа, то при нас времето е спряло, май и при вас, но предполагам за др. сверяване говориш, колега?

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:10 ----------

Че има ли среща, колега-комши?
    Alfa Romeo 155 2.0TS 16v'; 155 2.0 16v TURBO
    Fiat Tempra 1.9td'

Comment

• Другата неделя!
      Да има време всички да си свършат работата и белкем се съберем като хората................повече от двама
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• А, Видин? Нали ни канят колегите да се решиме с големия гребен, аз така разбрах за деня на пролетта, и после да ядеме...
        Last edited by by4eto; d.m.y г., 19:46.
        Fiat Tempra 1.9td'

Comment

• Бе то предложението е чудесно....но в петък в 13.00ч......всички са на работа.

Comment

• Първоначално публикувано от by4eto Покажи съобщение
            Ааа, то при нас времето е спряло, май и при вас, но предполагам за др. сверяване говориш, колега?

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:10 ----------

Че има ли среща, колега-комши?
            Гледай то времето във северозапада винаги си е било спряло та за това ви предлагам да сложиме на тоя часвник най после батерии и да заработи......!?Ако вие се събирате по 5 човека във Видин по 5,Враца 5,ква е тръпката???????Единият месец-Видин,после-Монтана,после-Враца и така да си гостувате един на друг иначе,кръгла нула...нищо няма да стане!!!Хората на това разтояние в чужбина ходят на работа(всеки божи ден) на което вие ще дойдете,да си направите кефа или Видинлии при вас,1път в месеца!!!Аз от София ще дойда,организирам момчета от Белоградчик и не се оплаквам а вие както прецените,аз съм ви поканил от името на всички и ако вие ни уважите очаквайте същото от нас А иначе имах в предвид да разбиеме SELENIATA

Comment

• Къде се събирате в Видин, дай некви подробности? А иначе кой не е с SELENIA, кво да прай
              Fiat Tempra 1.9td'

Comment

• Ще се събираме на бившето летище намира се на 6 км. от Видин до с. Иново карате по околовръсното и гледате табелите за Брегово след това е Иново преди влизане в селото летището се вижда от ляво заповядаите .

Comment

• Първоначално публикувано от by4eto Покажи съобщение
                  Къде се събирате в Видин, дай некви подробности? А иначе кой не е с SELENIA, кво да прай
                  Има там едно старо летище,идеално е за самолети а за маслото:става и с друго само да не е М10Д
                  Last edited by СТАНЧО; d.m.y г., 21:32.

Comment

• Кво,стана колеги,Огостата ли пуснааа!??????Силните спортни сърца,нещо изчезнааа
                    Last edited by СТАНЧО; d.m.y г., 18:15.

Comment

• Честно казано не ти разбирам поста....какво трябва да означава всичко това.

пп.Някой има да ти дава нещо.....или пък ти е обещал???

Comment

• Определено си или друсан или пиян......всички прайм глупости.........даже си има и раздели за тая работа........само ,що се излагаш немоа да разбера........и какво си мислиш,че постигаш......

пп....айде стига толко.......и без тва прекалено внимание ти обърнах......

ВИДИН 22.03(петък) 13.00ч-желаещи

И така,както се разбра всичко трябва да е на всеослушание,въпреки ,че имаме и мобифони отдавна......както и да е.Аз отговорите ги знам,но нека и СТАНЧО се убеди.

Кой ще ходи във Видин на въпросната дата?

Аз категорично няма да отида.
                        Last edited by undy; d.m.y г., 22:11.

Comment

• Колеги това не трябва да става между нас,всеки има право на избор и на уважение.Няма защо да се сърдим на колегите от Монтана,то е ясно че от Враца насам сме друга България.Поздрави на колегите от Монтана пък може ние да ви погостуваме ако ни поканите.undy минавам често през Монтана пусни един телефон ако искаш някои път може да ударим по едно кафе на SHELL преди кръговото.

Comment

• Колега СТАНЧО, не те познавам, но с това си държание много се излагаш. Мисля че форумът не е затова. Познавам колегите от Монтана, в частност Undy, ходил съм на много техни сбирки. Много готини са и не е коректно да обиждаш и да плюеш хора които не познаваш само защото някой е написал нещо което не ти изнася. Бих дошъл и във Видин, ей така за идеята - да се запозная с вас. Разстоянието не ми е проблем, само времето в което го организирате - нямам възможност през седмицата да отсъствам от работа. НО вече дори и да имах възможност, сериозно бих се замислил след последните ти постове. Вместо да си помагаме и да се уважаваме....
                            Last edited by tonov; d.m.y г., 00:15.
                            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Добре де що не направите една контролна среща на Рациарията, там на главния път има една кръчма с бол скара. Ако не мое да се разберете и да се помирите - Дунава е близко ...
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Стефане.....май не си се бил събудил когато си писал..

Comment

Working...
                                X