If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако питате мен, бих предложил друго място за среща, защо да бием път до горе и без това ми писна едно и също място. Бмв си правят срещите на бензиностанцията под гробищата, кво пречи и ние да сме там, има си всичко необходимо? И айде поне в 16ч.
ПОМИСЛЕТЕ И НАПИШЕТЕ
ами да може да разнообразим малко мястото а за часа предпочитам да е по-рано, че ми се ходи на мач
еее стига бе как в 17 часа тогава съм на стадиона. Айде да си е стария час
През летния сезон,срещите ВИНАГИ са били от 17.00часа!-/ виж старите теми от миналогодишните срещи/А и Иво вече е пуснал темата и няма как да е преправя.А за "отсъствията ти",ще ги извиниме,не се притеснявай!
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:12 ----------
Ако питате мен, бих предложил друго място за среща, защо да бием път до горе и без това ми писна едно и също място. Бмв си правят срещите на бензиностанцията под гробищата, кво пречи и ние да сме там, има си всичко необходимо? И айде поне в 16ч.
ПОМИСЛЕТЕ И НАПИШЕТЕ
БМВ са 2-3коли,доколкото съм ги виждал.При лошо време,как ще се събереме на 2 маси вътре,където дори се и не пуши,а?! А и къде ще наспираме колите,при положение,че се събереме всички и дойдат,примерно и гости от Вр.и Мз.?!
П.П.Ако Иво нещо промени часа и мястото-промени,ако не който иска да заповяда на обичайното място!
така и така съм написал вече 17.00(не че на мене ми е удобно тогава),но деня става по-голям,всеки си има работа по светло и т.н......(а и не съм взел сам решението)....да се видим днес в 17.00 и вече ако булшенството са за 15.00 така ще бъде от тук на сетне.......все пак 5 човека ако немоеме да се разбереме сме ебаси случая
А защо не се събирате на стената, на северния пакринг. Там място бол! Освен това , от там е много лесно да тръгнете, на където ви е кеф!
Мястото е добро и за човъркане по кочините!
Освен това има и нанадолнище
Абе да ви имам проблемите!
Наздраве!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
А защо не се събирате на стената, на северния пакринг. Там място бол! Освен това , от там е много лесно да тръгнете, на където ви е кеф!
Мястото е добро и за човъркане по кочините!
Освен това има и нанадолнище
Абе да ви имам проблемите!
Наздраве!
Там ни беше първата среща,НО там през летния сезон е голема лудница и яка жега. Паркинга е фул,както и в заведенията.Няма северен,няма южен-много коли,много нещо,а и има вероятност да се засечеме с BMW или VW клуб.За сега на "Пъстренеца" е най-спокойно и има по-добри условия за тестване на италиянците!
Comment