Известие

Collapse
No announcement yet.

Отстъпки за горива

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
    На Лукойл нямам карта, ако някой дава, с отворени обятия ще я приема Иначе смених дюзи на 36000 километра, заради добрата им нафта в Шел-а, а после си запуших цедката на помпата в резервоара - имаше нещо като медузи в скъпия им дизел. Това на бул.България, където е зареждано основно 3-4 години.
    Обади ми се да ти я пратя!
    Лук Ойл съм ги уволнил!
    Не може всеки път да си преравям багажника, да им показвам стикера на газовата си!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Обади ми се да ти я пратя!
      Лук Ойл съм ги уволнил!
      Не може всеки път да си преравям багажника, да им показвам стикера на газовата си!
      Таи пък си залепи снимка отпред да те познаят.Какво толкова,изискват го от тях.И гях ги дебнат от ДАМТН
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Имам една излишна ако искаш мога да ти я пратя!
        Пускам ти адрес на Л.с
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Знаете ли до кога е тая промоция на Еко със зареждането на 60 литра??
          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
          BMW 328i

Comment

• Здравейте
            ако може някои да ми изпрати и на мен една такава карта за еко а и ако може и някакъв стикер на клуб алфа ромео

Comment

• Първоначално публикувано от Zdravkovich Покажи съобщение
              Здравейте
              ако може някои да ми изпрати и на мен една такава карта за еко а и ако може и някакъв стикер на клуб алфа ромео
              ЕКО имат промоция в момента-5ст. надолу с карта,която заявяваш през нета!Няма никакви изисквания!
              п.п.Промоцията с точките вече не е валидна за Сф,но остава за провинцията!
              Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
              Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
              SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
              Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!

Comment

Здравейте
                Дай адрес и ще ти пратя!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Здравейте
                  Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Дай адрес и ще ти пратя!
                  Така ще е по-бързо - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=1496
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Дай адрес и ще ти пратя!
                    Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                    Така ще е по-бързо - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=1496

Изпратих адреса на лично .

В момента не съм в софия иначе досега да съм отскочил до там

Comment

• Ще може ли да пратите и на мен една карта и някой ако има от малките клубни стикери?
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от кучето Покажи съобщение
                        ЕКО имат промоция в момента-5ст. надолу с карта,която заявяваш през нета!Няма никакви изисквания!
                        п.п.Промоцията с точките вече не е валидна за Сф,но остава за провинцията!
                        Припомням че картите получени отКАРБ носят допълнителна отстъпка, част от която отива за баготворителен фонд. Всеки койт озарежда с карта "Алфа Ромео" без да си бърка в джоба прави благотворителни вноски. До момента за 1 една година сумата за благотворителност която е събрана е над 2000 лв
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                          Припомням че картите получени от КАРБ носят допълнителна отстъпка, част от която отива за благотворителен фонд. Всеки който зарежда с карта "Алфа Ромео" без да си бърка в джоба прави благотворителни вноски. До момента за 1 една година сумата за благотворителност която е събрана е над 2000 лв
                          Супер, аз от година някъде зареждам с такава карта от Еко-то, а също съм дал и някой друга на фенове на марката
                          Last edited by fiore; d.m.y г., 15:40. Основание: правопис
                          Alfa 156, 2.0 TS
                          VW Vento 1.8- Бившата
                          Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Ако има в повече 1 карта ще съм благодарен да ми я пратите.
                            sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

• Първоначално публикувано от lan Покажи съобщение
                              Ако има в повече 1 карта ще съм благодарен да ми я пратите.
                              Ако няма кой да ти даде в София, ще ти пратя от Сливен имам още няколко мисля.
                              Alfa 156, 2.0 TS
                              VW Vento 1.8- Бившата
                              Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• дали има още някоя карта и за мен

Comment

Working...
                                X