Известие

Collapse
No announcement yet.

Отстъпки за горива

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dani_alfata Покажи съобщение
    от къде може да се вземе имали някакви допълнителни условия
    Да си направиш ГО в СДИ това е условието , искат данни и ти пращат картата по пощата
    Last edited by Deathriderr; d.m.y г., 12:51.
    145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

• Първоначално публикувано от Deathriderr Покажи съобщение
      Да си направиш ГО в СДИ това е условието , искат данни и ти пращат картата по пощата
      НЕ съм съгласен с теб,виж пред последното изречение
      ---------------------------------------------------------
      Условия за издаване на Клубна карта SDI

Участието в програма Клубна карта SDI е напълно безплатно.

Всеки клиент, посетил офис на SDI, автоматично получава правото да му бъде издадена безсрочна Клубна карта. Тя се издава на база попълнено заявление от клиента и се изпраща по пощата в срок до 30 дни, като всички разходи са за сметка на SDI.

С участието си в прогарамата картодържателят се съгласява с възможността да получава на посочените адрес, телефон и e-mail съобщения за промоции и отстъпки, на които има право като притежател на Клубна карта SDI.

С участието си в програмата картодържателят дава право на Ес Ди Ай Груп ООД да използва посочената лична информация единствено за издаване на Клубна карта и участието му в програмата.

Издаването на клубна карта SDI не е обвързано с покупка на застраховка.

Всеки картодържател може по всяко време да прекрати участието си в програмата чрез писмено изявление до Ес Ди Ай Груп ООД.

Надявам се да съм бил полезен
      Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
      Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

• Е да, но ако не отидеш и да кажеш искам да си направя ГО или каквато и друга застраховка едвали ще предложат карта
        145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

• "Всеки клиент"
          Ако не направиш ГО или друга застраховка не се явяваш клиент, а измекяр
          Аз с тези клубните карти за ЕКО си ползвам 4 ст на дизела им което е супер . Сега както е 2,61-0,04= 2,57 идва литърчето дизел към момента

Comment

• Извинявам се за спама, но ме интересува карта за Ромпетрол. Някой може ли да каже как става при тях и има ли възможност?
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Аз имам карта на Ромпетрол, обаче отстъпката е много малка. 2 ст на литър. То колкото да си купиш близалка
              Иначе отиваш и им казваш искам карта и те ти дават, поне при мен така стана.
              AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
              Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
              AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• Другия вариант за Ромпетролска карта е ставаш член на СБА и ти дават безплатна карта за отстъпка с 5 или 7ст. на Ромпетрол.
                Но като приспаднеш цената на членството - 100 лв. на година и отива малко... Ако за година си заредил гориво за над 2 000 лв. членството за следващата година е безплатно.
                sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

• Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
                  Аз имам карта на Ромпетрол, обаче отстъпката е много малка. 2 ст на литър. То колкото да си купиш близалка
                  Иначе отиваш и им казваш искам карта и те ти дават, поне при мен така стана.
                  Вярно, че не е кой знае колко, но пак е нещо, а и само от тях зареждам. Мерси

Първоначално публикувано от lan Покажи съобщение
                  Другия вариант за Ромпетролска карта е ставаш член на СБА и ти дават безплатна карта за отстъпка с 5 или 7ст. на Ромпетрол.
                  Но като приспаднеш цената на членството - 100 лв. на година и отива малко... Ако за година си заредил гориво за над 2 000 лв. членството за следващата година е безплатно.
                  Малко на кантар идват нещата защото на година горе долу толкова харча. Ако СБА имат и други благини може и да си заслужава.
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• В момента Бензин -Рейсинг 100 октана в някой обекти на Шел е на цената на 95VP и сега е момента да се зареди от него!!!
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Някой ако има повече карти за отстъпки към Клуба ще се радвам да ми даде една
                      155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

• Ако имате клубна карта от вивател ,правят по 5-6 стотинки на литър от ПЕТРОЛ
                        Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                        Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

• АА случайно някой да носи картички и към Пловдив?

Comment

• Първоначално публикувано от маргаритат Покажи съобщение
                            АА случайно някой да носи картички и към Пловдив?
                            Аз на теб ще ти я донеса лично

http://goldcenter.bg/

Comment

• Мини ме вземи да отидем двамата че може да е тежка да не се изгърбиш нещо

Comment

• колеги,. Тъй като още няма яснота как ще бъдат подменянеи картите на ЕКО , моля тези които искат да пишат на лс или на info@clubalfaromeo.bg
                                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                                sprint tropheo
                                155/1.8
                                156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                                X