Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща във Видин?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• @GurgaPiti4 Знам че сектата ви е Италианска не се притеснявай, нарочно написах Френска.
    А това за 166-ците ставаше на въпрос, че толкова вдига на цялото летище.
    Надявам се си разбрал вече, та да не се налага пак да пиша тук.

Comment

• Твоята кошница няма място до 166-та въобще та ако ще да вдига 220 не на цялото летище а от Видин до София.

Comment

• Хубаво започнахте и в последствие всичко се усра от някакви селски изтъпления...

Comment

• Аре бееее не спрехте се, Бизоне като си толкова сигурен нареди една 166-ца до мен да видим какво ще се случи. В Неделя живот и здраве съм там както вече написах милион пъти. Стартове не отказвам не се притеснявайте да ме попитате, защото да ходя и да питам всеки "Абе искаш ли да се пуснеме" някак си не идва.
          Ще помоля модератор да почисти от темата.

А колкото до това дали карам Кошница или не, не мисля да те бърка нещо. Такива са ми финансовите възможности, такова карам
          Или по-тоно не мисля да си взимам нещо на което постоянно да му правя окачването за по 1 торба пари.
          Last edited by InFeCTeDvD; d.m.y г., 14:55.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
            Хубаво започнахте и в последствие всичко се усра от някакви селски изтъпления...
            Чакай във Видин да стане нещо хубаво
            Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

• Еи аре спрете се с глупостите

---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:28 ----------

До колегите притежатели на Алфи що се вързвате на колегите с Опела и Нисана
              спокоино бе хора и си питаите ....

Comment

• Колеги обърнахте го само на гонки,помислете примерно как ще пътувате до морето в 166-та и някоя Вектра, които не вярва да проба;.

Comment

• Първоначално публикувано от bizona Покажи съобщение
                  Колеги обърнахте го само на гонки,помислете примерно как ще пътувате до морето в 166-та и някоя Вектра, които не вярва да проба;.
                  Хубаво колега, ама сравнявай колите от еднакъв клас поне като става въпрос за возия Не ми сравнявай возията на кола 88-95г/със спортно окачване/ с возия на кола 98-04г. Или по-просто казано кола за 1000 лв с кола за около 3 хилки

Все едно да ми кажеш, че 155-цата вози колко то 166-цата

Comment

• Добре колега съгласен съм, по същата причина не трябва да се сравняваме и за гонките,важното е кой каквото има да му се радва. Колеги остава ли срещата за неделя?

Comment

• Остава, надявам се моята кола да е готово до тогава,че с Lupo Nero я разпарчетосахме малко.
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD+++ Alfa Romeo 156 1.9JTD+
                      ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

• среща на 21.04 неделя от 14 часа удобно ли е

Comment

• За мен е удобно.

Comment

• аз за утре не съм сигурен дали ще отида на срещата имам проблем с каляската
                            ако не успея качете някоя снимка за архива

Comment

• колеги че направиме ли друга среща ????????????????

Comment

• Айде дайте предожение за дата
                                Alfa Romeo 156 2.4JTD+++ Alfa Romeo 156 1.9JTD+
                                ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

Working...
                                X