Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща във Видин?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Надявам се някой път да се случа вкъщи и да дойда на вашите срещи, чух че е било интересно

Comment

• мен не ме устроива часът
      Last edited by Lupo Nero; d.m.y г., 21:31.

Comment

• дай предложение
        Alfa Romeo 156 2.4JTD+++ Alfa Romeo 156 1.9JTD+
        ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

• аре в 14:00 седиме до 16 или 17 и си бегаме ако искате де

Comment

• Мен ме устройва, нека кажат и останалите. :P
            ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

• Далеко съм от мисълта да пиша тук с цел заяждане. Идеята ми беше, ако някой е снимал да погледна клипчето

@denkata97 - С теб специално ще се пусна на газ, защото явно си голям състезател, предполагам без кола!Колата ми е далеко от фаза чипосване, защото това се прави последно. Алфата не е пипана, но си е 150 коня заводско, докато аз ако отида на дино няма да изкарам 115 коня на мотора. Явно мокрото време и липса на сцепление му изигра лоша шега. Дори и не споменах, че колата ми прекъсва на ниските обороти и Чек лампата ми постоянно светва и гасне, явно някое кабелче си прави шегички с мен.

@Iced earth - Евала ти правя на теб, защото само ти от всички излезна да си сверим часовниците. Ще имаш реванш на сухо, ако имаш желание разбира се. Прекарах си повече от добре, понаучих това онова за Алфите

http://www.youtube.com/watch?v=bZSIkk68hK8 Ето това е историята на колата ми, както вече казах нищо не крия, скоростомера има отклонение с около 20км и отдавна не съм с него, не се шашкайте

Надявам се пак да се срещнеме на летището, да покараме отново! Ще следя темата и ако имам възможност ще се пръкна пак

Comment

• споко бе хора кво ви стана
                нема страшно които иска да се пробва там е мястото
                а колкото до старт на писта мен това не ме вълнува
                по улиците там ме кефи щото аз съм с плитки скорости и там ми е силата
                аре поздрави

Comment

• Днес поканих още двама приятели от Нисан форума да дойдат, за да си направим някой и друг старт, който иска разбира се.
                  ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

• 2-мата братя с 100NX и Primera-та ли?
                    И общо взето не разбрах за тая Неделя замисляте ли нещо на летището, или за другата седмица обмисляте?

Comment

• За другата неделя 21.04 е среща на АЛФА РОМЕО ,ФИАТ, ЛАНЧА МАЗЕРАТИ БУГАТИ, и секви други колички
                      тази неделя аз споменах че кам 14часа ще се пусна до летището е така за кеф да погледам смелчаците които иска да се пуска вход СВОБОДЕН

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Първоначално публикувано от TheRaDoOo Покажи съобщение
                      Днес поканих още двама приятели от Нисан форума да дойдат, за да си направим някой и друг старт, който иска разбира се.
                      Радо даи дата за тоя старт

Comment

• Първоначално публикувано от InFeCTeDvD Покажи съобщение
                        2-мата братя с 100NX и Primera-та ли?
                        И общо взето не разбрах за тая Неделя замисляте ли нещо на летището, или за другата седмица обмисляте?
                        Да, точно те. За тази неделя става въпрос 14.04.2013. Ако искате от 13ч. да се съберем на летището?
                        ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

• може разбира се че ще отидеме

Comment

• Силно се надявам да не вали отново
                            Че като гледам времето как се променя за минути лошо ми става ...

Comment

• Първоначално публикувано от cveteto_kikinda Покажи съобщение
                              Надявам се някой път да се случа вкъщи и да дойда на вашите срещи, чух че е било интересно
                              заповядаи

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 21:03 ----------

Първоначално публикувано от InFeCTeDvD Покажи съобщение
                              Силно се надявам да не вали отново
                              Че като гледам времето как се променя за минути лошо ми става ...
                              и да вали и да не вали там сме

Comment

• Нас дъжда и вятъра не ни плашат
                                ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

Working...
                                X