Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща във Видин?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Май забравихте и още някой
    Надявах се поне някой да е направил клипче, ама нъцки дори и не се споменава.
    Last edited by InFeCTeDvD; d.m.y г., 22:49.

Comment

• Първоначално публикувано от InFeCTeDvD Покажи съобщение
      Май забравихте и още някой
      Надявах се поне някой да е направил клипче, ама нъцки дори и не се споменава
      Ела пак на следващата среща и ще направиме и клипчета
      Alfa Romeo 156 2.4JTD+++ Alfa Romeo 156 1.9JTD+
      ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

• Няма ядове, само да имам възможност

Comment

Май забравихте и още някой
          Надявах се поне някой да е направил клипче, ама нъцки дори и не се споменава.
          Споко ще има и друг път

Comment

• Следи темата и ще се видиме Поздрави.
            ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

• аз другата неделя пак отивам на летището които иска да идва

Comment

• Този път и аз съм там с колата Нека и останалте кажат дали ги устройва все пак,а аз ще видя за още две алфи ако разбера кои са им собственици да ги поканя.
                ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

• За днес трябваше да дойдат още 2 алфички, ама им излезна работа в посления момент. С едната имах уговорен старт /145 1.9 JTD/ за това се пръкнах там по принцип. Някаква идея как биха се развили нещата? Ако може и малко инфо с какъв двигател беше алфичката дето се пусна с мен, че така и забравих да питам.

Comment

• орентираи ме с къв цвят е и ще ти кажа щото ги познавам момчетата

Comment

• За тази говоря, отзад пише само 16V но колко кубика е си нямам идея. Че конете са повече от мойте съм сигурен, въпроса е с колко

Comment

• въпросната алфа е 155 1,7 115 коня

---------- Post added at 18:08 ---------- Previous post was at 18:07 ----------

а че твоита не е 115 коня на секи му стана ясно

Comment

• Здравеите колеги време е да помислим за следващата среща предлагам дата 21.04
                          14:00 ч. избираите между Панаира и летището
                          предлагаите и останалите щото нали за това е форум да се коментира

Comment

За тази говоря, отзад пише само 16V но колко кубика е си нямам идея. Че конете са повече от мойте съм сигурен, въпроса е с колко
                            Афата е 2.0 16V 150 конски сили.Факт е че загубих от Вектрата 115 к.с. Аз ли не мога да шофирам, вектрата ли е много бърза,Алфата ли е издухана? Не мога да преценя.А и като че ли не ме интересува особено.
                            ALFA 155 2.0 16V

Comment

• Ало опелАа ако си състезател ела със кола която не е пипана по двигателя или не е чипосана защото наще алфи не са пипани

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:45 ----------

Ако има желаещи за тази неделя нека да пишат къде и във колко часа

Comment

• Тази неделя пак на летищео устройва ли Ви? За час, пак към 13ч.
                                ex. Fiat Stilo 1.6 16v

Comment

Working...
                                X