последно днес ще се ходи ли на бояна?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тази Вечер, Бояна?
Collapse
X
-
E тоя вечер имаше 5-6 алфи видях ама аз не бях с мойте щото леко си бех пийнал на бала и горе даже бех с оренжевата риска с която ходих на балаALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
ALFA ROMEO GT 1.9JTD now
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеКолеги на 31.05 ще се събирате ли на Бояна да знам дали да минавам21:00ч гледаме да сме окопирали бензиностанцията
така че ще те чакаме
Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеПо принципя сяка неделя21:00ч гледаме да сме окопирали бензиностанцията
така че ще те чакаме
Но питам заради катастрофата миналия ден може да има промени. Все пак благодаря
Ще гледам да дойда да правя навалица и аз
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеАз знам, че всяка неделя сте тамНо питам заради катастрофата миналия ден може да има промени. Все пак благодаря
Ще гледам да дойда да правя навалица и аз
sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеВиж братле - ще се иде и ще се види какво е положението, ако има куки и не пускат да се събираме - ще пием кафе някъде ...
Comment
-
Снощи пак е имало мизерии чух по новините ама този път са загинали 2-ма човека.Моторист сгазил 1 пешходец и двамата са на място починали до колкото разбрах от новините.Ако някой е бил по това време да разкаже,че и не казаха в колко часа е станало,защото аз бях до 10 там.ALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
ALFA ROMEO GT 1.9JTD now
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеНяма какво да разказва. Не се научиха как се правят такива неща на обществени местаALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
ALFA ROMEO GT 1.9JTD now
Comment
Comment