Известие

Collapse
No announcement yet.

Тази Вечер, Бояна?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това към колко часа е станало?
    Alfa 156 1,6 TS ex
    Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
    Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

• Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
      Това към колко часа е станало?
      22.30 -23.00 ч
      Attached Files
      145 QV ex.
      146 Boxer TOTAL ex.
      147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

• Лелееее! Аз някъде по това време си заминах от там
        Alfa 156 1,6 TS ex
        Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

• Като гледам снимката гледката не е била приятна. Ужасно
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

• По-добре че си си тръгнал колега! Първоначално в паниката се чу че и 2-та са били на мотора и двигателя блокирал вследствие на което при скорост над 200 км/ч блокира задната гума и падат. Това което аз видях (стоях на ъгъла на ОМВ) беше 1-во глух и тъп удар (това ме накара да се обърна) и после страшно много прах, пушек, премятащ се мотор и малки части (пластмаса) паднаха чак от другата страна на шосето посока към ж.к. Младост. Всички се затичаха натам включително и 1 момче с черен моторджийски екип (аз лично нямам сърце за такива гледки - присъствал съм неволно на улицата при 2 подобни случая преди години) което след минута се върна с нечовешки вид и при въпроса какво е станало (ударил ли е някого) и има ли шанс за оцелели, отговори - "не ходете там, разкъсани са на парчета..." След което веднага си тръгнах и обиколих умишлено с колата с цел да не минавам мястото на ПТП.
            Днес сутринта вече научих какво точно е станало - моториста е карал на задна гума при скорост над 200 км/ч,а пешеходеца е пресичал през мантинелите и вследствие на това че кара на задна гума (предполага се) и високата скорост моториста не е бил видян от пешеходеца който в този момент пресичал платното и така се е стигнало до ужасяващия сблъсък....
            Жестока трагедия.... Бог да прости момчетата и съболезнования на близките на загиналите.... Просто белите станаха много и за жалост фатални... време е да се замислим и може би дори спрем подобни събирания на такива места!!! Не ми е лесно да го кажа (по подобни "мероприятия" ходя от 2002-2003), но в крайна сметка човешкия живот е над всичко!!!
            А вината.... вината според мен е и в моториста, и в пресичащия и във всички нас! Жалко само че момчетата нямат да имат шанса да го осъзнаят и да се поправят

Comment

• Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
              По-добре че си си тръгнал колега! Първоначално в паниката се чу че и 2-та са били на мотора и двигателя блокирал вследствие на което при скорост над 200 км/ч блокира задната гума и падат. Това което аз видях (стоях на ъгъла на ОМВ) беше 1-во глух и тъп удар (това ме накара да се обърна) и после страшно много прах, пушек, премятащ се мотор и малки части (пластмаса) паднаха чак от другата страна на шосето посока към ж.к. Младост. Всички се затичаха натам включително и 1 момче с черен моторджийски екип (аз лично нямам сърце за такива гледки - присъствал съм неволно на улицата при 2 подобни случая преди години) което след минута се върна с нечовешки вид и при въпроса какво е станало (ударил ли е някого) и има ли шанс за оцелели, отговори - "не ходете там, разкъсани са на парчета..." След което веднага си тръгнах и обиколих умишлено с колата с цел да не минавам мястото на ПТП.
              Днес сутринта вече научих какво точно е станало - моториста е карал на задна гума при скорост над 200 км/ч,а пешеходеца е пресичал през мантинелите и вследствие на това че кара на задна гума (предполага се) и високата скорост моториста не е бил видян от пешеходеца който в този момент пресичал платното и така се е стигнало до ужасяващия сблъсък....
              Жестока трагедия.... Бог да прости момчетата и съболезнования на близките на загиналите.... Просто белите станаха много и за жалост фатални... време е да се замислим и може би дори спрем подобни събирания на такива места!!! Не ми е лесно да го кажа (по подобни "мероприятия" ходя от 2002-2003), но в крайна сметка човешкия живот е над всичко!!!
              А вината.... вината според мен е и в моториста, и в пресичащия и във всички нас! Жалко само че момчетата нямат да имат шанса да го осъзнаят и да се поправят
              Абсолютно съм съсласен и аз съм фен на високите обороти и адреналина, но човешкия живот е преди всичко и всеки трябва да има граница в каквито и да е действия, още повече такива застрашаващи чуждия живот!
              145 QV ex.
              146 Boxer TOTAL ex.
              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

• Моите съболезнования за момчетата
                Alfa 156 1,6 TS ex
                Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

• Станало е малко след 23ч. Аз си тръгнах тоно тогава и отидох да мия колата в Красна Поляна. След няма и 15 мин. дойдоха едни момчета, които казаха, че моториста се е движил адски бързо (по тяхни думи около 260 км/ч), а другото момче тръгнало да пресича и е станало мазалото. Доколкото разбрах доста време са събирали частите на пешеходеца.
                  Лека им пръст на момчетата.
                  sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

• http://dnes.dir.bg/2009/06/01/news4542097.html
                    0888515205

Comment

• ц ц ц ..... нямам думи,ние тъкмо сме си тръгнали и мисе обадиха чее станало....за мен са виновни и двамата но да не спорим за това...лека им пръст на момчетата.И ТОВА НЕКА ДАДЕ АКЪЛ НА ВСИЧКИ КОИТО ХОДЯТ ТАМ ЗАЩОТО КАКТО ВИЖДАТЕ ВСИЧКО СТАВА ЗА СЕКУНДИ И НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД.Да почиват в мир!
                      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Mоите съболезнования..

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Тъжно е когато млади хора си отиват от този свят.

Мир на прахта им

Comment

• Предлагам да преместим алфа сбирките. Защо да не се събираме на някое кафе или просто на обиколка с алфите и след това на кафе? Абе да направим нещо различно за Неделя?
                            Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• Аз минах към 2ч. и видях линейки пожарни 3 патрулки,но само минах и не видях кои знае какво и на другият ден разбрах какво е станало.Мир на праха им
                              sigpicAlfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp 99'

Comment

• Първоначално публикувано от Highvoltage Покажи съобщение
                                Предлагам да преместим алфа сбирките. Защо да не се събираме на някое кафе или просто на обиколка с алфите и след това на кафе? Абе да направим нещо различно за Неделя?
                                Може да се сабираме на ОМВ Бъкстон или на ОМВ на бул.България
                                ALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
                                ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex
                                ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
                                ALFA ROMEO GT 1.9JTD now

Comment

Working...
                                X