If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И мен ме спряха и то два пъти, първия път ми провериха абсолютно всички документи също така светлини стопове, даже и задна скорост, също аптечка, пожарогасител, жилетка , триъгълник и след като всичко беше наред и нямаше за какво да се заядат ме питаха какво прявя там при положение че са видяли кога влизам и че не зареждам ...
Отговорих им че съм дошъл да се виждам с приятели и не се състезавам - тогава ме пуснаха ...
На връщане обаче се здавихме с един колега за малко , но точно пред куките и те съответно ме видяха .
Върнах се на ОМВ , и когато си тръгвах пак ме спряха и ми казаха че са ме видели че се състезавам и са ми записали номера, казаха че ако ме видят 2-ри път на омв-то ще си изпатя ...
Не ме притесняват толко те колкото това, че не мисля че ще могат да се организират повече гонки а и хората бяха доста по малко от обикновенно ..
Просто не е същото, но както кажете - за мен не е проблем да се събираме там , просто предложих .
Абе напоследък доста са изгладнели тези полицаи, гледат за всичко да се заяждат само и само да ти вземат някой лев.
Да ама ще сме си сами ние - алфистите , останалите ще са си на ОМВ-то и няма да е интересно ... ( ни така , ни така )
е то пък тия долу които ще са като цяло освен да провокират дръпки за сеир, друго не видях да има интересно...а и някои малоумен с кола тип количка за голф, да се засилва срещу движението в самата бензиностанция
Другото което не ме кефи на тая среща там че пътя за "бягство" е само по околовръстното и няма как да пропуснеш патрула....
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
е то пък тия долу които ще са като цяло освен да провокират дръпки за сеир, друго не видях да има интересно...а и някои малоумен с кола тип количка за голф, да се засилва срещу движението в самата бензиностанция
Другото което не ме кефи на тая среща там че пътя за "бягство" е само по околовръстното и няма как да пропуснеш патрула....
О да героя със Саксото беше велик направо с кеф да му строшиш главата, която явно и без това е празна ....
Абе напоследък доста са изгладнели тези полицаи, гледат за всичко да се заяждат само и само да ти вземат някой лев.
еми колеги аз преди 2 дни олекнах с 10ца уж че съм минал на червено а то си беше жълто ама може ли да спориш с стълб.гледа ми документите мълчи и чака да види какво ще кажа,ама и аз се правя на луд до последно ако мина метър.между другото ще има ли събиране тази неделя
Comment