Известие

Collapse
No announcement yet.

Тази Вечер, Бояна?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
    Ми че той си е доста тих

ПП ей, ама сте големи критици.
    Много ясно, не е ли алфа значи не става. Шегувам се разбира се.

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• ясно...а горе пред музея ако е осветено, може там да го правим и без това не се гоним

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        ясно...а горе пред музея ако е осветено, може там да го правим и без това не се гоним
        Да ама ще сме си сами ние - алфистите , останалите ще са си на ОМВ-то и няма да е интересно ... ( ни така , ни така )
        sigpic
        GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
        Lulin Group Ltd.

Comment

• Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
          Да ама ще сме си сами ние - алфистите , останалите ще са си на ОМВ-то и няма да е интересно ... ( ни така , ни така )
          Ми да разпространим по другите автофоруми?

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

И мен ме спряха и то два пъти, първия път ми провериха абсолютно всички документи също така светлини стопове, даже и задна скорост, също аптечка, пожарогасител, жилетка , триъгълник и след като всичко беше наред и нямаше за какво да се заядат ме питаха какво прявя там при положение че са видяли кога влизам и че не зареждам ...

Отговорих им че съм дошъл да се виждам с приятели и не се състезавам - тогава ме пуснаха ...

На връщане обаче се здавихме с един колега за малко , но точно пред куките и те съответно ме видяха .

Върнах се на ОМВ , и когато си тръгвах пак ме спряха и ми казаха че са ме видели че се състезавам и са ми записали номера, казаха че ако ме видят 2-ри път на омв-то ще си изпатя ...

Не ме притесняват толко те колкото това, че не мисля че ще могат да се организират повече гонки а и хората бяха доста по малко от обикновенно ..

Просто не е същото, но както кажете - за мен не е проблем да се събираме там , просто предложих .
            Абе напоследък доста са изгладнели тези полицаи, гледат за всичко да се заяждат само и само да ти вземат някой лев.
            Fiat Punto GT '96 131 hp

Comment

е то пък тия долу които ще са като цяло освен да провокират дръпки за сеир, друго не видях да има интересно...а и някои малоумен с кола тип количка за голф, да се засилва срещу движението в самата бензиностанция
              Другото което не ме кефи на тая среща там че пътя за "бягство" е само по околовръстното и няма как да пропуснеш патрула....

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                е то пък тия долу които ще са като цяло освен да провокират дръпки за сеир, друго не видях да има интересно...а и някои малоумен с кола тип количка за голф, да се засилва срещу движението в самата бензиностанция
                Другото което не ме кефи на тая среща там че пътя за "бягство" е само по околовръстното и няма как да пропуснеш патрула....
                О да героя със Саксото беше велик направо с кеф да му строшиш главата, която явно и без това е празна ....

Comment

• Първоначално публикувано от Mitko_155 Покажи съобщение
                  Абе напоследък доста са изгладнели тези полицаи, гледат за всичко да се заяждат само и само да ти вземат някой лев.
                  еми колеги аз преди 2 дни олекнах с 10ца уж че съм минал на червено а то си беше жълто ама може ли да спориш с стълб.гледа ми документите мълчи и чака да види какво ще кажа,ама и аз се правя на луд до последно ако мина метър.между другото ще има ли събиране тази неделя

Comment

• Първоначално публикувано от boxerIYI Покажи съобщение
                    ще има ли събиране тази неделя
                    Колега нищо не сме се разбирали, но най вероятно ще се ходи ...
                    sigpic
                    Lulin Group Ltd.

Comment

• еми дано да не е напразно идването дотам

Comment

• аз мисля да се кача,че отдавна несъм ходил

155 2.5 V6
                        Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• Аз нама да се качвам - не ми се излиза нещо - говорих с Дригата и Мадхакер , те също няма да идват
                          Last edited by Alfredo; d.m.y г., 20:52.
                          sigpic
                          Lulin Group Ltd.

Comment

Аз нама да се качвам - не ми се излиза нещо - говорих с Дригата и Мадхакер , те също няма да идват
                            ммм и аз си останах дома... лелей колата днес не съм я палил

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                              О да героя със Саксото беше велик направо с кеф да му строшиш главата, която явно и без това е празна ....
                              Едно тъмно Саксо (синьо или зелено) ??
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                                Едно тъмно Саксо (синьо или зелено) ??
                                Е тъмно синьо... много геройстваше .... е ти къде спа че не го видя ...

Comment

Working...
                                X