Известие

Collapse
No announcement yet.

Постоянни срещи в Люлин!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• защо бе Дани?
    аз мислех ако одиш ти да ода и аз...
    щото май не познавам никой от тука, въпреки че някои ме знаят покрай брат ми Драги (също страстен алфист)

Comment

• "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• Шото баща ми е на работа 2ра смяна.
        Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
        sigpic

Comment

• И мен ме бройте
          ALFA ROMEO 145 2.0 TD
          ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

• излишно

Излишно е да казвам, че и аз съм там на срещата нали?!
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

• Има ли някой, който ще бъде на срещата и в Люлин, и в Пипълс? Имам нужда от една услуга...
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky
                Има ли някой, който ще бъде на срещата и в Люлин, и в Пипълс? Имам нужда от една услуга...
                Pinky ще го дам на някой да ти го донесе в Тьрново ако те устройва
                0888515205

Comment

• Да, устройва ме! Все пак ще се опитам да вместя в утрешните ми ангажименти минаване покрай офиса ти. Ако не успея - ще звънна.
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Има ли някой, който ще бъде на срещата и в Люлин, и в Пипълс? Имам нужда от една услуга...
                    Ако още ти трябва човек .. аз ще съм тази седмица в Пипълса и преди това в Люлин
                    АКо има нещо свиркаи
                    "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• а, идеално. Мариан ще ти даде нещо да ми донесеш
                      Roosevelt

Comment

а, идеално. Мариан ще ти даде нещо да ми донесеш
                        НЯмаш ядове
                        "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

• Аз ще дойда по кьсничко
                          0888515205

Comment

• Ето снимките и от мене http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... mId=119090 pacho_kardana
                            Хора някой е плагиатствал моят ник ПИРАТСТВОТО ОГРАБВА
                            Ника МУ е pachokardana без долна черта за разлика от моя!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Аиде и тази среща е документирана .

Comment

• Браво на Ели за снимките, някой от тях са култови за мен и колата ми
                                sigpic
                                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                                0889 636 093

Comment

Working...
                                X