Известие

Collapse
No announcement yet.

Постоянни срещи в Люлин!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мойте патета аз скоро не се очертава да ви видя поради малко здравословни проблеми!Ще се видиме може би (дай боже) чак по-другата седмица! А през това време да се напиете и за мене

155 2.5 V6
    Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• Пичове да не забравите за срещата утре е сряда.Надявам се да се съберем повече хора

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Като казваш Пичове , значи ли това че Пи...ките могат да забравят))))))))))
        Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
        Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
        Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• Аз се чудя дали да идвам, не за друго ама сте много хора. Много от вас ми се заканиха .
          Ще взема Иванов да ми помага
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
            Аз се чудя дали да идвам, не за друго ама сте много хора. Много от вас ми се заканиха .
            Е ти нали се счупи да идваш
            0888515205

Comment

• Аз ще мина замалко да ви видя,за една бърза фантичка

155 2.5 V6
              Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                Пичове да не забравите за срещата утре е сряда.Надявам се да се съберем повече хора

пачо, аххахахахааххаахха бих ти написала нещо, но предпочитам да спазвам добрия тон и да се посмея сама за себе си....................
                Last edited by Светланчи; d.m.y г., 11:09.
                sigpic

Comment

• и люлинската бригада нека се събрем да се видим най- накрая, че ние се изпозабравихме..............
                  Last edited by Светланчи; d.m.y г., 11:08.
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Jenata na Drigata Покажи съобщение
                    пачо, имай на предвид че има много хора които все оше са в почивка..........пък и ако се събрем, за теб мойе и да няма място
                    И да няма не е болка за умиране ти не се притеснявай

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                      Аз се чудя дали да идвам, не за друго ама сте много хора. Много от вас ми се заканиха .
                      Хубаво ще е ако дойдеш а може и да ме повозиш малко в 7мака ако нямаш нищо против

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                        И да няма не е болка за умиране ти не се притеснявай

Пачо ако сме малко хора и видя само едно мнение тук във форума че сме били малко и е било тъпо или нещо такова......просто си ...............................................мно го Т.... човек
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Jenata na Drigata Покажи съобщение
                          Пачо ако сме малко хора и видя само едно мнение тук във форума че сме били малко и е било тъпо или нещо такова......просто си ...............................................мно го Т.... човек
                          Това дали съм тъп не го определяш ти. А пък като има повече хора е много по-забавно.

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Пачо ако имаш да ми казваш нещо пиши на лични да не претрупваме темата ако може....
                            sigpic

Comment

• ПАЧО,ако дойдеш на срещата довечера ще проведеш един образователен разговор с мен
                              145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Срещата се получи перфектно!!!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Working...
                                X