If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм навит! Markonialfa имаше идея да се направи една готина фотосесия на Алфите на фона на езерото! Идеята ми харесва! Казвайте кой ден да го направим.
Май ще остане за след ИТАЛФЕСТА. Ама тоо път сериозно требва да уважиме колегата и да направиме фотосесията която Markonialfa отдавна иска да направиме!
Опа аз и брат ми живеем на 20 метра от езерото ама чак сега виждам темата. И все пак аз да се похваля че си купих GTV и с удоволствие бих пил по бира,аре ако има нещо за среща аз ще следя.
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Опа аз и брат ми живеем на 20 метра от езерото ама чак сега виждам темата. И все пак аз да се похваля че си купих GTV и с удоволствие бих пил по бира,аре ако има нещо за среща аз ще следя.
Честито колега! Да си я караш със здраве и безаварийно!!!
И аз имам доброто желание, но явно не се е осъществила срещата подобаващо, като всяко начало е трудно. Понеже ми е близко Дружба бих се радвала да се събираме
А май съм сама жена, айде момичета, подкрепете идеята
Не казвам, че ще ми е лошо с момчетата, имам вече опит от родния град, там само аз съм женско
Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!
Alfa Romeo 155, 1.7
Ами някой уикенд най-добре според мен!!! Аз тази седмица заминавам за Бургас и като се върна лично ще се заема с организацията. В смисъл пускам дата и час на събитието и който има желание идва! Аз сигърно ще съм с люлинската бригада.
Comment