Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли желаещи за по бира на езерото в Дружба???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ако е около28-29 този месец идвам и аз а иначе ми емалко далече от видинско
    sigpickawasasaki 1100kub 120 kc

Comment

Еи хора и аз съм за.Само кажете кога!Идеята на колегата за фотото на фона на езерото е мн.добра.Стига да нямате нищо против да дойда да щракна и моята красавица!!!И най вече да пием по нещо
      sigpicAlfa Romeo
      145 2.0 16V T.SPARK(+.....)
      Не е важно как стоиш до колата си,важно е как я караш!!!

Comment

Какво ще кажете за Неделя ( 23.11.2008 ) в 14:00 часа? Аз и брат ми сме на линия.
        Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
        EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
        EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Аз лично не съм сигурен дали ще успея за 23-ти. По-скоро на 30-ти след срещата на Невски.
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

Хайде хора напанете се и измислете начин да се съберем нека който е съгласен за неделя 23-ти да каже. Колегата със синйото GTV от Дружба да не се скатава. Да идва да разменим някой друга дума за нашите красавици./Аз съм брата на 50CENT,карам GTV той си е с 156/

Comment

Не се скатавам, аз съм на линия за 23ти, стига само да е след 14.00ч., че утре вечер съм на тежък рожден ден.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                Не се скатавам, аз съм на линия за 23ти, стига само да е след 14.00ч., че утре вечер съм на тежък рожден ден.
                Еми евала братле след 14:00 ще е да. Само да видим колегата Бонев дали ще каже нещо. Ако успее да дойде и да вземе и колеги от Люлин ако не се лъжа беше от там. Хайде още някой да намери пролука в графика си.Давайте предложения за час на 23-ти неделя.

Comment

Ма то бирарийката на езерото не я ли затвориха,всеки ден минавам от там и ми се вижда затворено.
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                  Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
                    Ма то бирарийката на езерото не я ли затвориха,всеки ден минавам от там и ми се вижда затворено.
                    Ами ние да се съберем там до Бриза примерно/игралната зала/ и от там ще го мислим.Иначе навит ли си за 23-ти неделя след обяд

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщение
                      Ами ние да се съберем там до Бриза примерно/игралната зала/ и от там ще го мислим.
                      И аз това викам, после може да отскочим до Милениум например или някъде другаде, 'щото за бира на открито вече не е много подходящо времето.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                        И аз това викам, после може да отскочим до Милениум например или някъде другаде, 'щото за бира на открито вече не е много подходящо времето.
                        Точно така ама давай колега почвай и ти да агитираш който познаваш защото нещо май сме само аз ти и братми.А ми се иска да се съберем повечко. Хайде Люлин очакваме ви

Comment

Ами StarChild и автора на темата MUROMAN да не се ослушват, а да надигнат и те глас.
                          Аз все още съм "новак" и при алфистите и във форума.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Аз съм в Бургас в момента и ако се прибера утре, ще дойда! Днес вечерта колегите от Бургас (на които съм благодарен за вниманието и специялно на колегата Доко) ще ме изпращат и нали се сещате какъв ще е изхода от събирането! Та мисълта ми е, че аКо се съвзема утре ще се прибера и в неделя съм на линия. Може и Люлинската бригада да се включи в мероприятието. Утре ще се обадя на Маркониалфа да се разбера и с него. А сега Ви пожелавам весел и приятен уикенд!!! След малко май отивам да се НАТРОВЯ!!!
                            sigpic
                            Subaru Legacy 3.0 H6
                            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                            0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                              Аз съм в Бургас в момента и ако се прибера утре, ще дойда! Днес вечерта колегите от Бургас (на които съм благодарен за вниманието и специялно на колегата Доко) ще ме изпращат и нали се сещате какъв ще е изхода от събирането! Та мисълта ми е, че аКо се съвзема утре ще се прибера и в неделя съм на линия. Може и Люлинската бригада да се включи в мероприятието. Утре ще се обадя на Маркониалфа да се разбера и с него. А сега Ви пожелавам весел и приятен уикенд!!! След малко май отивам да се НАТРОВЯ!!!
                              Ами успех с "натравянето" даиго по полека че да успееш за неделя. И гледай да събереш бригадата аре весело искарване и поздрави на бургаските колеги и наздраве

Comment

И Люлина може да го броите

155 2.5 V6
                                Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Working...
                                X