If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Извинявам се ако съм объркал раздела или има такава тема потърсих но не намерих.Искам да питам има ли някой от София или от Люлин да тръгва в събота за итал феста и да си направиме нещо като среща сутринта да пиеме по кафе и да тръгнеме към феста
Направо може всички желаещи да се съберем на Ал.Невски и от там да тръгнем в група
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Е на последната среща на Невски изскочи преложението да се съберем на ботевградско на комплекс ДИАНА,там за гумтие дето е! Стори ми се добра идея - иначе може и на Невски, стига да решим само!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Тая тема си е баш на място.Люлинци да се си се събират на групичка звучи добре,но даите да се наговорим за едно място където всички от СФ/или поне повечето/ ще се чакаме да тръгваме.Предполагам,че ще има доста хора така,че трябва да има бая място за колите ни, а и за нас самите.
Някои ще води ли със себе си приятелки,гаджета,жени,любовници,мъже,домашни любимци и т.н?
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Още не сме го обсъдили с мойте хора (Люлин), но ще Ви уведомим веднага щом вземем решение. За дианата и на мен ми се върти в главата, ама ми се щеше да минем през София голяма колона алфи да ни се зарадват хората. Колкото повече, толкова ПОВЕЧЕ! Единият вариянт е Невски а другия още го гоня из тиквата си!
а какво ще кажете след като се съберем да се движим във възходящ ред.от най-малкия номер примерно 33 до най-големия 166.така също ще е много впечатляващо
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Тая тема си е баш на място.Люлинци да се си се събират на групичка звучи добре,но даите да се наговорим за едно място където всички от СФ/или поне повечето/ ще се чакаме да тръгваме.Предполагам,че ще има доста хора така,че трябва да има бая място за колите ни, а и за нас самите.
Някои ще води ли със себе си приятелки,гаджета,жени,любовници,мъже,домашни любимци и т.н?
а какво ще кажете след като се съберем да се движим във възходящ ред.от най-малкия номер примерно 33 до най-големия 166.така също ще е много впечатляващо
Аз пък мислех от тука 3-те 155-ци дето сме една зад друга,а на Ботевградско една до друга
Comment